Северно сияние или HAARP!?

Северно сияние или HAARP!?

Сиянието, което наблюдавахме в небето над България на 05 ноември доведе до нови конспиративни теории и предположения. След анализ от страна на екипа от метеоролози на Meteo Balkans, предоставихме подробна информация, на какво се дължи то и защо е такъв цветът му. Обяснихме подробно, че е в следствие на изключително сериозна магнитна буря, която бе насочена към планетата ни.

Няма нищо случайно

За любителите на "няма нищо случайно", обаче едно съвпадение обяснява всичко... Хората се убедени, че сиянието не е нищо друго, освен поредният експеримент със земното население. Навсякъде срещаме коментари, в които авторите им са категорични, че тук говорим единствено и само за HAARP...

И... Разбира се, за да е още по-конспиративно, ви оставяме публикуваното съобщение на сайта на Програмата за високочестотни активни аврорални изследвания (HAARP)

"Програмата за високочестотни активни аврорални изследвания (HAARP) ще проведе изследователска кампания от 4 до 7 ноември за изследване на изкуственото сияние на въздуха и радиовълните с много ниска/изключително ниска честота (VLF/ELF). Основните цели на тази изследователска кампания са да се разберат по-добре механизмите в йоносферата, които произвеждат оптични емисии, и да се проучи дали определени видове вълни в йоносферата могат да усилят VLF/ELF вълните. Допълнителни експерименти се стремят да определят дали сателитите могат да използват плазмени вълни в йоносферата за откриване и избягване на сблъсък.

Радиолюбителите могат да намерят тук копие от известието за предаване на HAARP от ноември 2023 г.; този документ включва информация за текущо планираните часове и честоти на предаване, както и друга информация, която може да представлява интерес за радиолюбителите и широката общественост."

Източник: Meteo Balkans

ключови думи:
HAARP северно сияние

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май