Релаксирай на сала

Пей и плавай
Релаксирай на сала

Пробвахте ли да си спретнете караоке в офиса? Явно не сте, щом не отговаряте :) Тогава попейте извън офиса. На някой сал, плаващ спокойно в открито море.

Ей така:

Готиният плавателен съд, който видяхте във видеото, е дело на група американски ентусиасти, обединени от любовта си към музиката. Идеята на прекрасния им проект "The Boat of Singing", стартирал официално през 2011-та, е да събира на едно място различни хора, които да пеят и да се забавляват заедно, почивайки си и научавайки нещо ново.

915261The Boat of Singing

Лошата новина е, че към настоящия момент лодката не може да изпълнява мисията си. Ураганът Санди, който връхлетя източното крайбрежие на САЩ миналата есен, я смачква и буквално я изтрива от лицето на Земята.

Музикантите-моряци обаче не възнамеряват да оставят така нещата, ами сериозно набират средства, за да оправят щетата. Надеждите им са, че до края на това лято "музикалният" сал отново ще посреща гости в залива Ямайка (о. Лонг Айлънд).

Не знам какво мислите вие, но според мен няма по-готина идея за почивка. Пееш и плаваш, кеф!

Самата аз не мога да ви поканя на сал (още не съм си построила такъв), но заповядайте в синьото море от другия край на мрежата. Там също е забавно. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май