Релакс зона на седмицата: мини хотел под водата

Намира се в Индийския океан, до остров Пемба
Релакс зона на седмицата: мини хотел под водата

Отвсякъде погледнат, Manta Resort е едно наистина уникално едностайно хотелче! Потопено във водите на Индийския океан, то е разположено в непосредствена близост до африканския остров Пемба. Създадено е по дизайн на талантливия Микаел Генбърг от шведската компания "Genberg Underwater Hotels".

Готиното е, че освен за нощувка и за релакс, миниатюрната водна постройка може да се използва и за своеобразна наблюдателна кула, пред която се разкриват магическите гледки от подводния живот в океана.

1113922My Modern Met

Представете си следната картина: докато надничате изненадани през стъклото на прозореца, шарени риби ви махат с перки, а надменни октоподи ви зяпат с многобройните си очики :) Интригуващо, нали?

1113920My Modern Met

Както стана ясно, мини хотелът се състои само от една спалня, която се намира четири метра под водата. Интериорът ѝ е семпъл, но също така – романтичен и безкрайно уютен.

По стълбички пък гостите могат необезпокоявани да се изкачат на повърхността, където е изградена дървена палуба, също предлагаща перфектни условия за отмора и забавления.

1113921My Modern Met

Изобщо... рай :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април