Релакс зона на седмицата: Golden Eye, Ямайка

Там ни търсете днес ;)
Релакс зона на седмицата: Golden Eye, Ямайка

Сряда. Какъв чудесен ден за пътуване! Стягайте багажа на мечтите си, защото заедно с тях отлитаме за Ямайка ;) Крайната дестинация на въображението ни този път е Оракабеса – симпатично градче, разположено по северното крайбрежие на островната държава.

Тук, в прегръдката на живописна лагуна, се намира уникалният туристически комплекс Golden Eye...

Избрахме това райско кътче най-вече, защото предоставя неограничена свобода за практикуване на йога на открито. Но също и заради невероятното спокойствие, което ни носи само докато го гледаме на снимка.

Комплексът ще ни побере всички, не се притеснявайте! Можем да отседнем, например, в Fleming Villa. Спретната вила има възможност да приюти до 10 човека и е оборудвана с всичко необходимо, за да си изкараме незабравимо. Ще си имаме кухня, стая за забавления, мокър бар, басейнче, градина... А подаръкът за цялата компания е бутилка ром, хо-хо =)

Golden Eye

Golden Eye

Golden Eye

За тези от нас, които търсят уединение пък, домакините са предвидили две частни вилички. Същите са обзаведени с вкус и някак по ямайски. Шарени и весели, те са пълни с удобни и меки мебели. Едната е с 2 легла, а другата със спалня (за влюбени).

Golden Eye

Останаха ли ненастанени? Е, не се чувствайте прецакани, де... Вие може да заемете някоя от невероятните къщички, ситуирани точно покрай лагуната. Какво означава това? Ами, че ще се радвате на разкошна и успокояваща гледка през цялата си почивка. И не само. Един каяк е завързан до верандата и ви чака да се качите в него :)

Golden Eye

Golden Eye

Компанията, ето още една чудесна новина: имаме си спа център. О, да! Във Field Spa могат да ни направят куп приятни процедури – от масаж на краката до един милион разкрасителни маски.

Golden Eye

Golden Eye

Що се отнася до храната, откажете се от диетата си, да. В Golden Eye има доста възможности за напълване на стомасите – луксозен бар, ресторант, барбекю край басейна... Че даже сме в правото си да си поискаме и ядене в стаята, нали сме пичове. Ще ни го приготвят за нула време и с любов.

Golden Eye

Golden Eye

А най-готиното е, че ще се насладим на една категорично активна ваканция, каквато я обичаме. Ще караме джетове, ще правим асани по изгрев и по залез слънце, ще обикаляме Оракабеса с изследователска цел, ще зяпаме ямайските птици и...

Golden Eye

Да. Определено ще го направим. В мечтите си. Помечтайте и вие. Междувременно събирайте пари, за да посетите не само това, но и много други райски кътчета.

Хубав и спокоен ден ви желаем :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май