Никога не сваляйте брачната си халка! Ето защо

Никога не сваляйте брачната си халка! Ето защо

Много двойки носят брачната халка цял живот, без да я свалят дори за минута. Но има и такива, които вярват, че свалянето на пръстена по различни причини (удобство, хигиена, безопасност) не води до нищо лошо. Въпреки това, според експерти по езотерика и психология, свалянето на сватбения пръстен е лоша поличба, която може да повлияе негативно на отношенията на съпрузите и дори да доведе до развод.

Какво е значението на сватбения пръстен?

Сватбеният пръстен е не само бижу, изработено от благороден метал и камък, но и мощен талисман, който защитава семейството от негативни влияния.

Пръстенът е с кръгла форма, която символизира почтеност, хармония и вечност. Когато съпрузите си разменят пръстените по време на брачните обети, те сключват "договор" - душите им се свързват и това се потвърждава от енергийния заряд на бижутата.

Пръстенът се превръща в своеобразен проводник на любовта и уважението между партньорите, както и в магнит за щастие и благополучие в семейството. Според езотериците, ако по някаква причина свалите брачния пръстен, това ще доведе до негативни последствия.

Сваляйки брачна халка, човек прекъсва енергийната връзка с партньора си и отслабва защитата на семейството си. Това може да доведе до различни неприятности: кавги, недоразумения, изневяра, ревност, финансови проблеми и дори развод. Освен това сваленият пръстен може да се загуби или повреди, което също е лош знак. Затова експертите препоръчват да носите сватбения си пръстен през цялото време и да не го сваляте дори по време на сън, душ или работа.

За да може сватбеният пръстен да ви донесе само положителни емоции, трябва да следвате няколко правила:

1. Носете пръстена на безименния пръст на лявата си ръка (или на дясната, ако живеете в източните страни), тъй като този пръст се свързва със сърцето и вената на любовта.

2. Не давайте пръстена на никого да го пробва или докосва, за да не прехвърлите енергията на някой друг.

3. Редовно почиствайте пръстена от мръсотия и прах.

4. Защитете пръстена от драскотини, вдлъбнатини и други повреди, които биха могли да компрометират целостта му. Не носете пръстена заедно с други бижута на един пръст, за да не създадете конфликт на енергии.

Според езотериците, спазвайки тези правила, ще запазите не само целостта и красотата на вашия сватбен пръстен, но също така хармонията и щастието във връзката с партньора ви.

Носенето на сватбения пръстен е преди всичко въпрос на личен избор, както и следването на препоръките на езотериците. Независимо от това дали ще свалите или ще оставите пръстена на ръката си, важно е вие да се чувствате добре.

ключови думи:
брачна халка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май