Най-честите сънища и тяхното значение II

Когато един сън се повтаря отново и отново, учените вярват, че той има подсъзнателна символика
Най-честите сънища и тяхното значение II

В първата част разкрихме значението на някои от най-честите сънища. Сега продължаваме с още няколко повтарящи се нощни сценарии.

 

·      Каране на неуправляемо превозно средство

Превозните средства в сънищата символизират нашата собствена способност да контролираме живота си. Когато изгубим контрола над превозното средство, подсъзнанието ни сигнализира, че има аспект от живота ни, който също не е под контрол. Запитайте се какво преди ви се е отдавало, но вече сякаш не можете да навигирате. Този сън обикновено е вид предупреждение, че трябва да натиснете спирачките преди да е станало прекалено късно. В даден момент от живота такъв сън може също да е предупреждение, че се движите прекалено бързо и можете да останете без енергия и сили ако не вземете мерки навреме.  

 

·      Секс сънища

Секс сънищата обикновено не се отнасят до физическата, колкото до емоционалната връзка с даден човек. Според специалисти дори не става дума за друг човек, а за връзката, която имаме с нас самите. Когато става дума за секс сънища важи едно основно правило: повикайте в съзнанието си първите три думи, които ви идват наум при спомена за човека от съня. От тези три качества има ли едно, което би могло да е от полза на вас самите? Именно! Точно това олицетворява този другия от съня ви. 

 

·      Явяване на изпит

Често това ни се присънва, когато ни тестват и в реалния живот. В случая не е от значение предмета, по който ни изпитват. Значението на този сън е, че в дадения момент от живота ни някой тества търпението ни или сме подложени на някаква вид оценка – било то в работата или в личния живот. Дълбокият смисъл на този сън е да запазим спокойствие и да се подготвим за предизвикателството.  

 

ключови думи:
сън тълкувание

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март