Магията се чисти с 3-седмичен пост без месо и алкохол

Магията се чисти с 3-седмичен пост без месо и алкохол

Ако мислите, че ви е направена магия, можете да я премахнете с определени ритуали и действия. Трябва само да спазвате строго реда на действията на ритуалите.

Редът на действията е следният: времето, подходящо за развалянето на магията, не е от значение, но все пак трябва да знаете, че най-добре действат ритуалите срещу магия при намаляваща Луна.

Магията се премахва след повтаряне на определени думи не по-малко от три пъти на ден в продължение на пет дни. Добре е тези думи да се изричат над вода и с тази вода да се пръскате вие или човекът, на когото е направена магията.

Думите, които трябва да повтаряте, са: "Пречиствам се от магията с помощта на водата, която пречиства всичко. Да се върне магията при този, който я е изпратил".

За да се изчистите от магията, напълно се откажете от месо и алкохол в продължение на три седмици. Ако намерите направена магия, например вързоп с косми и/или игли, развалено яйце, вързопи със странна смес или нещо такова, не отваряйте в никакъв случай вързопа. Вземете го внимателно и отидете на течаща вода, най-добре река, и го хвърлете в реката, срещу течението, изричайки думите: "Да се върне магията при този, който я е изпратил", съветва retro.bg.

ключови думи:
магия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май