ЛЮБОВЕН хороскоп за 2024 г.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2024 г.

Колкото и да не ни се вярва, 2024-а чука на вратата. Звездите предсказват нови романси за едни и дългоочаквана сватба за други.

ОВЕН

През цялата 2024-а Сатурн във Водолей ще прави пълни аспекти във вашия пети дом, което може да създаде много пречки в отношенията, ако вече сте в двойка. Юпитер обаче също ще се включи с аспект в петия ви дом, което ще даде възможност на самотните от вас Овни възможност да срещнат някой специален. Като цяло годината ще е благоприятна за започване на любовна връзка. Освен това съвпадът на Сатурн и Юпитер може и да придружи някои от вас до венчилото. През втората половина на годината може да очаквате по-бурни промени в любовния ви живот, като се започне от 1. май, когато Юпитер ще премине през вашия втори дом. Именно този преход от пети във втори може да доведе до увеличаване на проблемите в отношенията. Може да има и повишено напрежение поради присъствието на Раху в дванадесети дом и Кету в шести дом. При такова разположение на звездите трябва да положите допълнителни грижи за отношенията си, да се опитвате по всякакъв начин да правите компромиси и да избягвате конфликти. Положението ще се подобри в периода от 30 август до октомври, което дава благоприятен момент за романтично пътуване.

ТЕЛЕЦ

 

Телци, знаем, че обичате баланса, но следващата годината ще бъде изпълнена с възходи и падения в личния ви живот. От самото начало на годината Кету ще бъде във вашия пети дом, което може да доведе до повишено напрежение в отношенията. В такава ситуация е необходимо да разберете партньора си и също да поддържате вяра в него. Ако проблемите не бъдат разрешени навреме, връзката може да се срине. Периодът от август до октомври обаче ще бъде благоприятен за любовните ви преживявания. По това време любовта ще почука на вратата на самотните от вас. Тези, които вече са във връзка, от друга страна, ще изпитат нарастване на чувствата и повишаване на нивото на интимност.

БЛИЗНАЦИ

Близнаци, годината ще бъде прекрасна за вас в любовен план. Юпитер ще бъде във вашия пети дом, така че личният живот ще стане стабилен. Ще останете отдадени и честни в отношенията си и ще положите правилните усилия, за да ги укрепите. Това ще направи настоящата ви връзка по-силна. Периодът от август до септември ще бъде особено благоприятен за любовни отношения, наситени с романтика и положителни емоции. Ще посветите максимално време и грижа на партньора си и може да планирате съвместни пътувания. Трябва да бъдете по-внимателни през март, обаче, защото може да се натъкнете на клевета, която да навреди на връзката ви.

РАК

Годината ще бъде успешна в любовен план за вас, Раци. В началото на годината две благоприятни планети – Меркурий и Венера, ще се разположат удобно във вашия пети дом. Тези аспекти ще доведат до нов тласък на енергия в личния ви живот. Във връзката ви ще има романтика и ще може да прекарате незабравимо време с партньора си. Тази година планирайте съвместно пътуване заедно, защото то още повече ще укрепи връзката ви. Периодът от февруари до август, обаче, ще бъде по-турбулентен и през този период любовта ви може да бъде засегната от негативизъм от трети страни. Има и вероятност от повторни недоразумения или кавги. Не давайте власт на никого, който може да се намеси във връзката ви, в противен случай тя ще се разпадне.

ЛЪВ

Началото на годината за вас, Лъвове, няма да е от най-благоприятните, тъй като Слънцето и Марс ще бъдат във вашия пети дом. Въпреки това, в крайна сметка всички недоразумения ще изчезнат с аспектите на Юпитер в девети и пети дом и любовният живот ще започне да процъфтява въпреки трудностите. Тази година е необходимо да покажете уважение и любов и да посветите възможно най-много време на партньора си, за да избегнете създаването на дистанция и охлаждането на емоциите помежду ви. Февруари и март ще бъдат особено благоприятни за вас тази година. Влиянието на Венера и Меркурий ще осигури повишаване на нивото на романтиката и ще почувствате невероятно привличане един към друг. Внимание! Трябва да бъдете особено внимателни през август-септември, тъй като има голяма вероятност от недоразумения и проблеми.

ДЕВА

Началото на годината ще бъде нестабилно за вас, Деви. През този период е необходимо да контролирате емоциите си и да избягвате всякакви бурни разногласия – това може да доведе до негативни последици в отношенията. През този период често може да възниква ситуация, в която и двамата партньори възнамерявате да скриете нещо един от друг. Това може да доведе до различни спорове и в такива ситуации трябва да се отворите към половинката си, за да възвърнете доверието помежду си. Месеците февруари и март ще бъдат по-лесни: партньорът ви ще се грижи за вас и постоянно ще изразява чувствата си. Последното тримесечие на годината също ще бъде особено благоприятно за вас, отношенията може да поемат в нова посока или дори да преминат на ново ниво.

ВЕЗНИ

Везни, тази година комбинацията от Венера и Меркурий във вашия втори дом ще направи речта ви сладка, а това ще ви помогне да спечелите сърцето на партньора си. Поради позицията на планетата Сатурн, шансовете за брак по любов също са големи. Аспекта на Сатурн ще отразява нивото на сериозност на връзката ви и колко я цените. През април, август и септември обаче са възможни някои проблеми в личния ви живот – връзката може да стане по-малко хармонична и вероятността от спорове може да се увеличи. По това време трябва да поддържате вяра в любовта си, защото проблемите постепенно ще изчезнат. През останалото време годината ще бъде благоприятна за отношенията ви.

СКОРПИОН

Съвпадът на Меркурий и Венера във вашия първи дом тази година и разположението на Раху в пети дом ще направят любовния ви живот страхотен, Скорпиони. Благодарение на тази планетна подредба вие ще можете да направите всичко възможно за вашата връзка и любимия човек. Освен това хармонията между вас ще остане през цялата година и личният ви живот ще стане по-зрял и силен. Транзитът на Марс през Раху в пети дом ще се случи от 23 април до 1 юни. Това време ще бъде много ползотворно на любовния фронт.


СТРЕЛЕЦ

Стрелци, през 2024 г. Юпитер ще се намира във вашия пети дом, предоставяйки възможност да намерите баланс в личния си живот. В същото време, обаче в началото на годината Марс и Слънцето ще направят общ аспект, което може да предизвика повишаване на нивото на гняв. Има голяма вероятност да възникнат конфликти поради вашата липса на сдържаност. Въпреки това, от края на февруари до април ви очаква най-невероятното време. През този период отношенията ще бъдат силни и много от вас ще планират ваканция с партньорите си.

КОЗИРОГ

В началото на годината Меркурий и Венера ще бъдат във вашия единадесети дом и също ще аспектират пети дом. Това ще доведе до процъфтяващ любовен живот, Козирози, тъй като животът с партньора ви ще бъде изпълнен с романтика. Също така доверието ще между вас ще се укрепи и много от вас ще отидат на невероятни пътувания заедно. След това между юли и август Марс ще транзитира, което няма да е най-доброто време за връзката ви. Напрежението може да се увеличи, така че се препоръчва да избягвате всякакви спорове в този момент. През юли-август трябва да се погрижите за здравето на половинката си.

ВОДОЛЕЙ

Личният ви живот, Водолеи, ще бъде слаб в началото на годината, тъй като силни планети като Слънцето и Марс ще направят аспект в пети дом. В такива условия влиянието на тези две планети може да доведе до засилване на споровете и недоразуменията. Съветът е търпеливо да търсите компромиси с партньора си, особено през януари. Ако успеете да преминете този по-турбулентен период, ще бъдете наградени през февруари и март, когато ще се насладите на разцвет на любовта и страстта ви, тъй като планетите Венера и Меркурий ще аспектират пети дом от единадесети. Ще бъдете верни в отношенията си и ще направите всичко за партньора си.

РИБИ

Риби, разположението на планетите спрямо вашия знак от време на време може да доведе до напрежение и недоразумения в отношенията. От друга страна, Венера и Меркурий ще се намират във вашия девети дом и ще дават сила за преодоляване на всички препятствия. Шансовете за романтично пътуване с партньора ви тази година са съвсем реални. Периодът от февруари до март ще бъде малко слаб, тъй като през това време Марс и Слънцето ще се намират в единадесети дом. През този период ще бъде необходимо да можете да чакате и да бъдете търпеливи.

Източник: Dama.bg

ключови думи:
любовен хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май