Кой изпи енергията ви?

Разберете и го разкарайте от живота си = )
Кой изпи енергията ви?

Който и да е бил, от днес решението е горе-долу с няколко стотинки по-евтино, както съобщиха колегите от inews.bg. Да не говорим, че повечето бензиностанции са денонощни. Така че може да заредите с гориво по всяко време, ако, разбира се, разполагате с необходимата сума = )

Извън кръга на шегата, наистина ще ви разберем, ако в края на седмицата се чувствате като изстискани лимони и без капчица тонус. Истината е, че много неща имат потенциал да ви "изхабят" физически и емоционално.

Хубавата новина е, че проблем е, когато има решение. Върнете си енергията. Ето така:

Изхвърлете "токсините" от живота си:

Знаете кои са. Когато влязат в стаята, слънцето се скрива и вълците започват да вият от глад. Никога не са доволни, а за да ги накараш да се усмихнат, трябва да заредиш три пъти батерията на фотоапарата си.

Наричат ги по всякакъв начин: от "емоционални кръвопийци" до "отровни персони". А най-хубавото, което може да направите, е да ги държите далече от живота си. Като ограничите натоварващите контакти с тях до минимум.

Забравете, че съществуват и веднага ще се почувствате по-добре. Ако пък това решение е невъзможно (в случай на професионална или роднинска връзка помежду ви, например), бъдете хитри и изключвайте емоциите си в присъствието им.

Едновременно с това, опитайте се да прекарвате повече време с хората, които ви зареждат позитивно.

Време е за избори? Да, бе, да...

Всеки ден правите малки стъпки. Взимате големи решения. Заставате на кръстопът поне веднъж в седмицата, за разнообразие. Но всичко това е адски изморително, изпитали сме го.

Решението е да не се престаравате толкова много. Чудете се по-малко върху тривиалните неща и си дайте повече време да размишлявате върху сложните, важните. Така ще си спестите излишно напрежение и скапваща умора.

Освен това, може би е време да си дадете сметка, че някои събития идват, удобно или не, с предварително заложен план за действие. С две думи: няма нужда, да се превръщате в герои от страшен филм. Просто следвайте сюжета и всичко ще е наред.

Изправете се!

Защото, когато сте прегърбени, ужасно много пречите на дихателните процеси в тялото си. Как? Притискате гърдите, поемате по-малко въздух и в резултат – по-малко кислород достига до мозъчните клетки. Което краде от енергията ви и понижава тонуса.

Така че, бързо оправете стойката! Изпъчете гърдите, извийте назад раменете. Старайте се да дишате правилно – дълбоко и от корема.

И не забравяйте, че днес може да е петък, но два дни след любимия ви ден, седмицата ще започне отново = ) За колко време ще ви стигне горивото, зависи изцяло от вас...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май