Китайски хороскоп за Годината на Зеления дървесен дракон

Китайски хороскоп за Годината на Зеления дървесен дракон

Годината на Зеления дървен дракон започва на 10 февруари 2024 и приключва на 28 януари 2025 г. Според китайския хороскоп тя ще бъде изпълнена с растеж, трансформация, но и с много илюзии, защото драконът е единственото митично същество в китайския зодиак.

Ето и какво предстои на всяка зодия:

Плъх

Тази година Плъховете ще трябва да вземат много съдбоносни решения и да направят сериозен избор. Вашите лидерски умения най-накрая ще започнат да дават плодове и ще ви отворят много врати в кариерата. Не се знае обаче дали ще се осмелите да преобърнете живота си на 180 градуса. Ще имате възможността да подобрите и финансовото си положение, но само ако се въздържате от големи изкушения и прахосничество.

Бик

Тази година вие ще станете точно този човек, който с минимални умствени и физически усилия получава всичко необходимо. Очаква ви успех както в личен план, така и в кариерата и образованието, но при условие, че успеете да намерите баланс между тях. Намерете си ново хоби или още по-добре – разпалете страстта си към дейността, която правите най-добре. В крайна сметка тогава шансът за получаване на положителен резултат е много по-висок. 

Тигър

През 2024 г. стресът може да се превърне в основната пречка за живота, за който винаги сте мечтали. Тази година ще бъде бурна за Тигрите – или ще сте на върха на света, или ще изпаднете в екзистенциална криза. Само хладен ум, мъдрост и уравновесеност ще ви помогнат да излезете победител от трудностите. Научете се да приемате грешките с благодарност и да се възползвате от тях. Тогава краят на годината ще бъде белязан от дългоочакваната стабилност и просперитет.

Заек

Зайци, бъдете смели. За да донесе 2024 г. положителни промени, трябва да сте готови да поемате рискове. По-добре е да не планирате нищо от глобална гледна точка и да се оставите на течението, защото ви очакват изненади, които могат да анулират всички предварително изчислени стъпки. Но това изобщо не означава, че трябва да се отпуснете. 

Дракон

Тази година ще бъде ваша. Но не се изкушавайте, вашият знак невинаги ще може да ви предпази от последствията от прекомерната самоувереност. Имайте резервен план и не прекарвайте прекалено много време в облаците. През 2024 г. ще трябва да се научите да правите компромиси и да се грижите за другите.

Змия

За да бъде следващата година по-успешна, Змиите ще трябва да променят подхода си към живота и да се научат да обмислят действията си няколко стъпки напред. Не разчитайте на незабавни ползи. По-добре е да останете без голяма печалба сега, но да поддържате стабилност в настоящето и бъдещето. Освен това не се страхувайте от промяната, а се научете да се адаптирате към нея.

Кон

За да постигнат успех през 2024 г., Конете ще трябва да спрат да хабят енергия за неща, които не им носят никаква полза. Не се отказвайте от мечтите си и правете само това, което ви харесва. Само тогава ще бъдете истински щастливи и няма да съжалявате, че губите време за нещо, което не ви е по душа.

Коза

2024 г. ще бъде крайната точка на всичките ви усилия, които сте положили през последните години. Сега всичко, което трябва да направите, е да пожънете плодовете на труда си и да обмислите прекрасните резултати, които заслужавате. Да, през следващата година ще има и трудни моменти, но най-важното е да останете спокойни и търпеливи.

Маймуна

Тази година няма да е от най-лесните за Маймуните, но вашата невероятна жажда за живот и находчивост ще ви помогнат да преодолеете всички трудности. Ако нещо не се получи, продължавайте напред и никога не се съмнявайте в таланта и интелигентността си. В края на краищата, за да могат другите да бъдат убедени във вашата правота и способности, на първо място, вие сами трябва да сте уверени в тях.

Петел

За Петлите 2024 г. ще бъде най-благоприятният период за смяна на дейности и нови начала. В кариерно и академично отношение Годината на дракона също ще донесе положителни промени. Единственото нещо е, че ще трябва да се отървете от крайностите и излишъците. Винаги се опитвайте да търсите компромиси във всички области, включително и в личния си живот.

Куче

Звездите казват, че следващата година за Кучетата ще бъде време на стабилност и устойчив напредък, така че си позволете малко почивка от належащите въпроси и ежедневните проблеми и започнете да отделяте повече време на това, което ви зарежда с енергия. Освен това Годината на дракона ще ви даде много приятни запознанства и срещи, силни ще сте и на любовния фронт.

Прасе

2024 ще отвори много перспективи пред вас. Това може да е нова работа, за която мечтаете от дълго време, или нова връзка, която ще ви даде енергия и творческа възможност, която сте чакали от дълго време. Въпреки това ще трябва да използвате правилно предложените опции и най-важното – да изберете тази, която е най-близо до вас. Вашите близки и, разбира се, вашата настойчивост и оптимизъм ще ви помогнат в това.

ключови думи:
китайски хороскоп

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май