Какво означава "рождена фуния" и защо може да е източник на всичките ви проблеми

Какво означава "рождена фуния" и защо може да е източник на всичките ви проблеми

Още преди да се родим, съдбата ни се основава на определени сценарии, предписани от предците ни. Дали те ще се сбъднат напълно, или ще се променят - зависи само от нас.

За никого не е тайна, че всеки човек е наследник на своето семейство.

Какво означава "рождена фуния"

Терминът в езотериката се появи сравнително скоро. Родовата фуния представлява вас и 7 предишни поколения. Заедно вие съставлявате 127 души. Тази верига включва само преките роднини: майка и баща, баби и дядовци, прабаби и прадядовци и така до 7-о коляно. Именно тези хора залагат цялата генеалогична информация във вас. Клоновете, под формата на братя и сестри, лели и чичовци не влизат във фунията.

Родителите не се избират

Всеки от нас идва на земята не случайно. Ние не можем самостоятелно да решим предварително кой ще бъде наш родител. Човек получава онези условия, които е заслужил от предишното си въплъщение. Съгласете се, че е трудно да си представим дете, което иска да се появи в нефункционално семейство, където не знае за любовта и грижата. Където ни изпрати съдбата и историята на предците, оттам започваме своето пътуване.

Неслучайно всички проклятия са валидни до седмото коляно. Освен това информацията се размива от по-ранните предци. Данните са изложени само за 126 роднини, благодарение на които идваме на бял свят. Повярвайте ми, те са положили много усилия, за да може историята на семейството днес да бъде продължена от вашите действия.

Предците предават набор от качества - както положителни, така и отрицателни. Съотношението на тези плюсове и минуси определя по-нататъшната съдба.

Когато родовата фуния се превърне в източник на неприятности

Важно е да се отбележи, че родовата фуния е източник както на неприятности, така и на радости. Всички кармични истории и изпитания - болести, бедност, проблеми със закона, вредни пристрастявания - се предават по една нишка и на вас. Ако човек не познава семейството си, с какви трудности са се сблъсквали предците му, може да не издържи изпита от съдбата и да се сблъска със същите нещастия.

Например през всичките 7 поколения е имало хора с пристрастеност към алкохола. Това ще бъде кармичен тест за вас, за да изберете дали да продължите, или да спрете. Дори ако след прочитането на тази статия се замислите дали да не се преборите с разрушителните навици, вече ще сте намалили степента, в която кармата ви влияе.

Ние не избираме семейството си, но можем да повлияем на неговата история. За да направите това, трябва да изучите предците си, да проследите моделите, които изграждат родовата фуния. Когато обърнете внимание на проблемните моменти и започнете да работите в тази посока, съдбата ще се промени. Кардинално или не - зависи от вас и вашия партньор.

Важно е да се вземе предвид още един фактор - родовата история на мъжа и жената често е много сходна по отношение на кармичните изпитания. Съвместните усилия ще дадат добър резултат за следващите поколения.

Ако човек не почита предците си и не се опитва да промени техните проблеми, рискува да предаде негативно наследство на децата си.

Задължително ли ще възникнат проблеми с предците?

Много трудности на предците преминават в нашето настояще. Задължителни ще бъдат тези, които са ясно проследими през поколенията. Малките неприятности може вече да не ви засягат.

За да разберете за какво трябва да сте подготвени, проведете своеобразно разследване. Опитайте се да изпишете колкото се може повече преки роднини и да посочите с какви проблеми са се сблъсквали. За тази работа ще са необходими много усилия, съберете семейни архиви. Честотата на повторение ще подчертае колко вероятно е даден проблем да се появи днес. Дали ще завърши трагично, или ще бъде разрешен, зависи от вас.

За съжаление светът не е справедлив, но винаги се стреми към баланс. За този баланс вашите предци са ви възнаградили със силните си качества. Именно положителните черти на характера ви ще ви помогнат да се справите със семейните кармични изпитания и да не ги предавате на следващите поколения. Винаги можете да промените живота на семейството към по-добро, ако разпознаете корените си по-дълбоко, пише woman.bg.

ключови думи:
рождена фуния

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май