Как тези вечни обувки и къси панталони могат да вдъхнат класа на небрежния ви външен вид?

Как тези вечни обувки и къси панталони могат да вдъхнат класа на небрежния ви външен вид?

Как да изглеждам добре, но и да съхраня удобството си и лекотата през летните месеци? Това е въпрос, който често си задават и мъжете, и жените. Всички обичат да носят удобни обувки, къси панталони, леки материи, но и искат елегантност. Ето как с помощта на избора на правилните обувки и къси панталони да изглеждате страхотно.

За нея

Еспадрилите са обувките, за които ще си говорим. Страхотни, винаги модерни, супер удобни и с визия на лято, те са нещо, което трябва да имате в гардероба си. Предлагат се в толкова много разновидности, които можете да използвате в своя полза, за да стилизирате различни елегантни и удобни визии. Могат да са ниски и равни, с равна но по-висока подметка, безкрайно високи, със затворени или пък отворени пръсти и пета. Опциите за цветове и дизайни са буквално неограничени. Едно е сигурно - еспадрилите са тук и ще останат още дълго. Изгряват със слънцето в топлите дни и чак до по-студената есен никой няма желание да ги сваля. Как да носите еспадрилите?

На първо място, с джинси. Отиват страхотно на любимите ви модели класически сини дънки. Изберете нисък модел в ярко оранжево, висок в нежно розово или пък шикозно черно, а защо не тип сандал с пъстра щампа? Допълнете с тениска, сако от лен и бяла риза, класически оребрен потник или фееричен сатенен топ в черно. Перфектна полирана визия, която носи точната доза лято и шик в себе си. Точно толкова добре отиват и на любимата ви рокля. Тя може да е тип туника в цветен десен, който да комбинирате с нюд еспадрили, миди дължина в ярък цвят, за съчетаване с модел на знаковите обувки в черно или пък с наситени светли цветове, които да комбинирате с чифт в бяло. Да не забравяме и дамските къси панталони. От лен, друга материя или дънкови шорти, еспадрилите, които ви очакват тук във всякакви модели и дизайни: https://answear.bg/k/tya/obuvki/espadrili, са перфектно съвпадение за този тип летни дрехи. Носете ги и с къси гащеризони. Така можете да формирате ежедневни, но и бизнес тоалети за офис с лежерни правила за облеклото. Достатъчно е да се придържате към правилния стил и да съчетаете цветовете. Неутралните плътни цветове са за по-елегантните визии, а пъстрите и ярки - за крайбрежно настроение.

Късите панталони за нея

Що се отнася до късите панталони, също любими през топлите месеци, с тях също можете да изглеждате супер. Просто изберете правилните модели и ги съчетайте с правилните приятели. Примерно, късите панталони с елегантно бюстие и леко ленено сако са право в десетката. Можете да извлечете много и ако към късите панталони добавите колан, който ще придаде елегантност за по-специални моменти. Стилистите предлагат и изцяло черни визии, при които ленен къс панталон в този вечен цвят се съчетава с топ в същия нюанс. Препоръчва се и наслояването - къс панталон с бродирана блуза и жилетка. Страхотно е съчетанието от дълго леко сако и структурирани шорти с висока талия в кремаво, плюс изчистен топ в същия цвят.

За него
Еспадрилите – страхотни обувки и за него

Моделите са класически, със затворени пръсти и пета и дават страхотно удобство и лекота, като нямат връзки, които да ви бавят и да утежняват визията. Отиват си много добре със спортни панталони, панталони от лен и памук, шорти в различни стилове, любимите ви джинси. Добавете леки тениски и ризи и ще получите страхотни летни визии. Можете да си позволите да ги носите дори с костюм, стига да изберете правилния дизайн. Изберете лек ленен модел в пясъчен цвят, добавете бяла риза и няколко тона по-тъмни от костюма еспадрили. Супер! Дънките си комбинирайте с вдъхновени от морето еспадрили в синьо и бяло. Веднага добавят шик. С късите панталони са най-добри приятели и символизират вечния актуален лежерен летен стил с дъх на шик и море. Изберете хубави модели от лен в светли цветове. Стоят отлично и с чино модели панталон.

Късите панталони в мъжката мода

Правилните обувки и горна дреха са част от създаването на добра елегантна визия с къси панталони. Изберете модели, които ще се съчетаят добре помежду си, но и ще формират страхотен аутфит. Елегантните къси панталони от примерно лен, можете да комбинирате с мокасини или еспадрили, сникърси или мъжки кецове. Можете да комбинирате чино къс панталон с поло тениска в мек цвят и обувки в сходен нюанс. Избягвайте прекалено късите шорти и търсете класическата визия и цветове, с които няма как да сбъркате. Можете да комбинирате с ленени ризи, като навиете ръкавите за още малко лято и лежерност. Най-важното е да бъдете последователни и да следвате зададения стил. Елегантно с елегантно, меки цветове, без ярки щампи и детайли - и няма да сбъркате.

Колко често носите своите еспадрили и къси панталони? Използвайте ги за да създадете впечатляващи елегантни визии и кажете още веднъж "обичам те, лято!"

ключови думи:
къси панталони мода

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май