Как наистина да си починем след един дълъг и уморителен ден

Лесно, сега ще ви покажем!
Как наистина да си починем след един дълъг и уморителен ден

Нямам думи, за да опиша днешния четвъртък - ужасен, просто ужасен! Ако и вашият ден е бил такъв, значи е време да се вземем в ръце и да направим всичко възможно, за да заличим спомена от него, както и очебийните следи на напрежение и умора.

Има много начини, но следващите изброени действат безотказно:

Да се почерпим с топла и вкусна напитка

Горещ шоколад, какао, чай, "нещо по-така" с малко ром вътре... Разбирате ми мисълта. Просто взимаме чашата в ръце и се оставяме на ароматите, които идват от нея, да освежат и "проветрят" горните ни дихателни пътища, а и ума ни. Прекрасно!

Да попишем

Ама не като сега :) Нека да напишем нещо само за и до себе си. По този начин ще излеем цялото лошо настроение и ще можем утре да отворим нова страница в ежедневието си - надяваме се по-добра, нали?

Да послушаме музика

Шаде, Стинг, Боб Марли: всичките ни "музикални" приятелчета са в дискографията и ни чакат само да им да дадем знак, за да започнат с терапията. След втората песен още ще са ни излекували, не се съмнявайте.

Да потренираме

Малко или много - за колкото ни стигнат силите. С потта ще изхвърлим и неприятните емоции, и разбитите очаквания, и лошите новини. Ендорфините пък ще ни поемат на ръце и ще ни пренесат в едно ново и различно измерение.

Да... не правим нищо

Просто да стоим в леглото и да си почиваме, без да мислим за утрешния ден.

Приятната вана с джинджифилови соли пък е за тези от вас, които са изпълнили всяка спомената част от плана. Сега е по-добре, нали? 

ключови думи:
почивка умора

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април