Затова забиват онлайн плеърите

Истината най-накрая е разкрита
Затова забиват онлайн плеърите

Знаете как е. Току-що е излязъл трейлърът на дългоочакван от вас филм, промо песен от новия албум на любимата ви група или не... просто искате спешно да доубиете петъка с още трийсет и шест минути безплодно киснене в YouTube.

Натискате Play, всичко започва да се случва по очаквания от вас начин, кръвоносните ви съдове ви се къпят с хормони на удоволствието, а между синапсите ви прескачат наелектризиращи невротрансмитери.

Точно в този момент или непосредствено преди него, плеърът зависва с със сила, по-страшна от онази, с която виси героят на бесилото в последната песен на Ботев. Проверявате няколко пъти състоянието на интернет връзката си и на всички останали фронтове всичко е повече от изрядно. Теглите информация от мрежата с гигабайти в секунда, страниците се зареждат преди да сте мигнали, само отвратителният сайт за видеосподеляне се държи така, все едно сте се опитали да влезете него от миналото...

Проблемът, разбира се, не е във вашия интернет приемник. Истината е, че никой доскоро не знаеше къде е той. За щастие, има находчиви хора, които въпреки липсата на специализирано в прецизните науки образование, успяват да хвърлят лъч светлина върху тези по-мрачни от Тъмните векове технологични тайни и загадки. В случая нашият герой се казва Винсен Брокер и е артист. А отговорът му е сервиран по характерния за всеки артист начин:

Много смешно! Хайде сега всички обратно на работа!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май