Есенна релакс атмосфера вкъщи

За топли дни и нощи
Есенна релакс атмосфера вкъщи

Каквото и да си говорим, остават броени дни до края на лятото. Време е за есен! Цветна, оранжева и успокояваща. За да я настаним в дома си, не е нужно много усилие, а само няколко успешни нововъведения.

- Като за начало, ще извадим от раклите и скриновете по-топлите завивки и одеяла и ще покрием с тях леглата и диваните. Колкото по-наситени и ярки са цветовете им, толкова по-силно есенно усещане ще ни създадат. Ще комбинираме различни материи, за да създадем уют и комфорт за всеки вкус.

1034311Free People

- Разбира се, ще екипираме жилището си и с арсенал от свещи. Палавите им пламъчета ще ни намигат романтично и ще ни сгряват във вече хладните нощи. Ще предпочетем ароматните свещи – с ухание на ябълка или на тиква, за да ни мирише още повече на есен у дома.

По отношение на декора, ще заложим на аксесоари от дърво или такива с античен дизайн. По-тъмните шарки на цялостното обзавеждане са просто задължителни.

Сега е времето, когато можем спокойно да се "заклещим" у дома и да починем от летните емоции. С две думи: да релаксираме :)

Какво ще кажете, а? Между другото, фен-страницата ни във фейсбук скоро също се сдобие с есенна атмосфера Посещавайте я по-често, за да я почувствате.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април