Дяволи, таласъми...

...или белите, които трябва да свършите, защото е събота
Дяволи, таласъми...

Защото е работната събота. Колко години изминаха, откакто събота е бил официален работен ден, а? Сега ни натрапват някакво отработване, което изобщо не е честно. Нима изразът "човешки права" изгуби своето значение? Какво правим в такива случаи? Реабилитираме пакостите, много ясно.

Днес ще правим всичко наобратно. Аз лично изписах близо половин печатна страница с глупости, преди да ви предложа крайния вариант на тази статия. Писах хиляди редове с напълно безсмислени неща или абсурдни простотии, които мога да споделя само с най-близките си хора. Представих си как вие ги четете и умрях от смях.

След това ги изтрих, но самата идея да ви въвлека в ненормалните си свят ми достави изключително удоволствие. За няколко мига преобърнах схемата, по която пиша през останалите дни. Забавлявах се. Защото е събота! Вие също имате право да измислите своя алтернативен метод за работна пакост, без да ви усетят, разбира се. Важното е на вас да ви е готино.

Днес е моят свободен ден за ядене на забранени храни. Защото ми забраниха почивката. Ще си ям тортата с какао, шоколад и още какво ли не, което кара очите ми да сълзят от сладост. Ще си купя последния топъл хляб и ще налапам наведнъж от него толкова, колкото ми побира устата.

Днес ще направя нещо, което никога досега не съм правила. Ще отида до магазина тичешком и ще се върна по същия начин. Ще започна да се уча как се прави челна стойка. Напук! Важното е да се чувствам добре. А сега ви оставям в ръцете на едно класическо произведение, което ще ви накара да си представите хиляди магарии накуп. Желая ви епичен ден!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май