Астролог предупреди: Близките дни са крайно рискови за човечеството

Астролог предупреди: Близките дни са крайно рискови за човечеството

Астрологът – физик Филип Филипов отправи предупреждение в личния си Фейсбук профил, че тези дни има 3 затъмнения. По думите му всичко това показва крайно рисков период за човечеството. Ето какво още пише той:

ТРИ ЗАТЪМНЕНИЯ: На 14 и 15 октомври се случват три затъмнения. Не, това не е грешка! Първо Меркурий е затъмнен от Луната на 14.10 рано сутринта. След това, отново на 14.10 протича Пръстеновидно Слънчево затъмнение, преминаващо със своята сянка над Северна и Южна Америка.

Третото явление е Марсово затъмнение от Луната на 15.10. Всичко това показва крайно рисков период за човечеството, народите и хората. Възможни са нарушавания или прекъсвания в комуникациите, проблеми при пътуванията, катастрофи, аварии, крайна проява на агресия и войни.

Тези супер фокусирани в кратък период затъмнения със сигурност ще провокират сеизмични събития, пожари и големи катастрофи, като най-силната проява ще е по време на затъмненията и след това около 4 до 7 дена след Слънчевото затъмнение.

Казано е в 91 Псалм: "Който живее под покрива на Всевишнаго, ще пребивае под сянката на Всемогущаго". Ето защо, на 14 и 15 и кажете Добрата молитва и 91 псалм, за да бъдете защитени от Всемогъщия Господ Бог, Който управлява целия Космос и всички човешки животи!

ключови думи:
Филип Филипов

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май