Антистрес терапия: розите

Лесна и достъпна
Антистрес терапия: розите

Честит понеделник, приятели! Сигурна съм, че за мнозина от вас седмицата ще бъде пълна с предизвикателства и важни задачи. Не се тревожете обаче – ще се справите с всичко, убедена съм.

А тъй като едва ли ще ви остане много-много време за релакс и почивка, нека ви обърна внимание на една супер готина антистрес терапия, която е препоръчително да си прилагате редовно - сутрин, на път за работа, например. Защото тя ще ви накара да се чувствате чудесно, изпълнени с добро настроение.

Е, признавам си, че не съм измислила въпросната практика аз. Откраднах я от Грег Макбрайд – известен блогър, писател и автор на книги и есета за здравословен начин на живот. Навремето Грег имал сериозни проблеми с теглото, но успял да се справи с тях и решил впоследствие да помага и на други в пътя им към добрата физическа (и психическа) форма.

Та, съветът на мистър Макбрайд е простичък: спрете за миг и помиришете цъфналите в почти всяка градина рози! Освен, че са ужасно красиви, те имат прекрасен аромат, който събужда и успокоява едновременно...

Just Stop Eating So Much

Напълнете сърцето си с нежното им ухание, погледайте ги и, заредени с енергия, продължете по пътя си.

Това препоръчва Грег, като напомня нещо важно – за да реализирате въпросната терапия, първо трябва да забележите розите, разбира се ;) Както и всички други хубави неща около себе си, които понякога пропускате, без дори да си давате сметка за това. 

Пожелавам ви приятна и ароматна седмица! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 1
    от Не е посочен | 18.06.2012 | 16:41
    Този коментар беше отстранен поради нарушаване правилата на сайта!

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април