Няколко начина да разпознаем енергийните вампири

Няколко начина да разпознаем енергийните вампири

Сред нас има много различни хора - добри, лоши, светли, тъмни, неутрални.

Невинаги е лесно да различите опасните от добрите личности, но с помощта на няколко ефективни метода, можете лесно да разпознаете харектерните им действия и черти.

Може би вече знаете няколко души, които ви карат да се чувствате изтощени след всеки разговор. Искат да им обръщате внимание непрекъснато и разговорът винаги да е за тях. Те могат да бъдат очарователни, харизматични и често са в центъра на вниманието. Този тип човек обикновено наричаме "енергиен вампир".

Но енергийният вампир не е единственият вид опасен човек. Има много други, които "минават между капките", защото не сме се научили да следим за тяхното поведение.

Следните техники ще ви помогнат да заобиколите защитните им механизми и да ги накарате да покажат истинското си лице.

Използвайте интуицията си

Дори хора с относително слаба интуиция могат лесно да идентифицират мощни потоци от негативна енергия, когато се задават от външен човек. Да, това не винаги се получава, но ако вътрешният ви глас предупреждава, трябва да го послушате.

Факт е, че негативните хора оказват разрушително въздействие върху нашата аура, върху чакрите ни. Когато това се случи, горните чакри започват да ни изпращат сигнали под формата на безпокойство и повишено напрежение.

Опитайте се да говорите с този човек на различни теми

Диалогът е най-добрият начин да откриете скритите им мотиви. Опитайте просто да говорите. Ако не можете да намерите общ език, това също трябва да се приеме като индикатор за неговата тъмна аура. Невъзможно е да достигнеш съглаие  този човек за абсолютно нищо. Трудно е да се общува с енергийни вампири и други опасни хора. След разговора може да остане тежка утайка от неприятни чувства.

Наблюдавайте поведението му

Негативните хора често се опитват да се покажат от най-добрата си страна, затова лъжат, говорят прекалено много и украсяват нещата. Тези хора правят това, за да спечелят доверието ни и да се възползват от нас.

Хората с лоши аури също са склонни да бъдат агресивни към слабите. Те ги провокират, опитват се да им навредят и да се издигнатна техен гръб.

Рискован метод

Кажете на този, когото подозирате в енергиен вампиризъм безобидна тайна. Ако след известно време разберете, че тайната ви се е разпространила сред колегите ви, приятелите ви или като цяло общността ви, това означава, че този човек е наистина опасен.

Има и друг, по-лесен и труден метод. По-тъмните личности често ви карат да се съмнявате в себе си. Можете да си поставите цел в живота и да я разкажете на този човек. Ако започне да казва неща като "Защо ти е нужно?" или "Така или иначе няма да успееш", значи пред вас вероятно седи опасен човек или човек с тъмна аура. Добрите и нетоксични хора никога няма да ви накарат да загубите вяра в себе си. Токсичните личности, от друга страна, искат да не успеете да не постигнете това, за което мечтаете.

Други признаци за хора с опасна енергия

Те не поемат отговорност и са склонни да обвиняват околните. Безсрамно прехвърлят вината върху другите, за да улеснят живота си.

Предателство. Те могат лесно да ви предадат или да спрат да общуват с вас, защото това не е в тяхна полза.

Постоянно се оплакват. Хората с лоша енергия винаги правят грешки и се оплакват. ОБичат да го правят, за да накарат всички да ги съжаляват.

Източник: Една.бг

ключови думи:
енергиен вампир

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април