Вадете сандалите!

И бъдете щастливи
Вадете сандалите!

Хроничното чувство на неудовлетвореност от себе си и средата около теб се е превърнало в една от най-страшните болести, от които страда модерният човек. Това показват скорошни проучвания на Института за интуитивна наука към Fit&Well, независим център за съвременни изследвания и подобряване качеството на живот, който разчита на нестандартни експериментални методи.

Ще разгледаме най-пресния пример за неудовлетвореността на гражданите. Миналата седмица беше студено и мрънкахме за това. Сега пък е топло. Очакваме оплакването относно "каква жега е” да започне след средно 3 до 5 дни. Товат сочат директни (само)наблюдения на част от специалистите ни.

Вече се виждат първите признаци. Докато съвсем доскоро индивидите неуморно търсеха някой заблуден слънчев лъч, който да ги стопли и зареди с витамин D, тенденцията вече е друга. В парковете и градинките положението е лятно и заети стоят само сенчестите пейки. Слънчевите чакат някой смелчага, който няма нищо против да му изгори носът.

В този ред на мисли, изоставяме съмнителния хумор веднага. Институтът за интуитивна наука към Fit&Well чувства морално задължение да ви предупреди, че:

  • вече е време за сандали;

  • вече е време за рокли без чорапогащник;

  • вече е време да започнете да се мажете със слънцезащитен крем, защото Райчо не прощава;

  • време е да започнете да си носите бутилка вода, когато излизате;

  • време е да вкарате в употреба всички полусезонни якенца, които си купихте миналата есен, защото скоро ще стане 30 градуса и 3-4 месеца няма да искате да облечете дрехи. А няма и да ви се налага.

По-важното е, че скоро ще стане време за море и всичко ще бъде наред. Зарежете неудовлетвореността от себе си и средата около вас и се заемете с нещо по-полезно и здравословно. Отдайте признателността си към института на нашата Facebook страница, след това станете от компютъра и се разходете навън. Купища слънчеви пейки само вас чакат.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април