Ябълков пудинг

Ябълков пудинг

Необходими продукти:


4 яйца
1 ч.ч. прясно мляко
2 ч.ч. настъргани ябълки
180 г захар
1 ч.ч. галета
1/2 ч.ч. разтопено масло


Начин на приготвяне:

* Разбийте до побеляване яйцата със захарта. 
* Добавете млякото, ябълките, маслото и галетата. 
* Размесете хубаво и изсипете в подходяща тавичка, чиито стени облейте с карамелизирана захар. 
* Изпечете пудинга и след като изстине го обърнете в подходяща чиния.

ключови думи:
десерт пудинг ябълка

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември