10-минутна тренировка за сила и бързина

10-минутна тренировка за сила и бързина

Най-важното

Отново е време за тренировка. Тази ще ви отнеме само 10 минути, но ще ви помогне да подобрите представянето си във всеки спорт. Няма значение дали сте лекоатлет, баскетболист, колоездач или тренирате само във фитнеса, тези упражнения ще ви помогнат. Те ще подобрят общата сила на тялото ви и ще ви направят по-добри.

Скорпион. Подпрете се на ръцете и краката си. След това си вдигнете крака на горе, като по този начин имитирате скорпиона и неговата опашка. Задръжте така 30 секунди и после сменете краката.
1389697health.com
Лицева опора на 180 градуса. Застанете в поза за лицева опора, направете 4 повторения и се обърнете обратно, както се правят кофички, направете отново 4 повторения и се обърнете. Направете колкото се може повече обръщания за 60 секунди.
1389698health.com
Пеперуда. Застанете седнали на земята с крака сгънати в колената и изпънати на страни. След това ги изпънете на пред, а тялото на зад, без да ги допирате до земята. След това се върнете в началната позиция. Направете така 20 повторения.
1389694health.com
Страничен напад - ритник. Направете страничен напад, после с крака който е бил сгънат при изправянето ритате на пред и после пак заставате в начална позиция. Това е 1 повторение, направете по 10 повторения на страна.
1389696health.com
Маймуна. Клекнете, както е показано на снимката и направете 15 повторения на страна.

1389695health.com

Вижте още: 7 минути за перфектното тяло.

Вижте още: 15-минутна тренировка за цялото тяло.

Вижте още: Тренировка за изгаряне на скритата мазнина.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април