Тренировка с пудовка за заздравяване на тялото

Тренировка с пудовка за заздравяване на тялото

Най-важното

Време е да заздравим тялото. Този път тренировката ще е изцяло с пудовка. Тя е създадена от фитнес инструкторите на колегите от списание "Men's Health" и е насочена да подобри вашето представяне във фитнеса. Здравината на тялото е важна при силови тренировки, защото ви дава необходимата стойка и опора при вдигане на големи килограми.

1. Вземете пудовката с едната си ръка, клекнете и като се изправите ударете на пред с ръката, която не държи пудовката. А ръката с пудовката трябва да е сгъната в лакета и да сочи на горе. Направете 4 серии по 8 повторения на ръка. 
1386603menshealth.com
2. Легнете по гръб и вземете пудовката с едната си ръка. Вдигнете я на горе с изпъната ръка и после отново я свалете, без да опира земята. Направете 4 серии по 10 повторения на ръка.
1386605menshealth.com
3. Вземете пудовката с едната си ръка и леко приклекнете с леко разкрачени крака. Започнете да люлеете пудовката, като при изправянето, тя трябва да е на нивото на гърдите. Направете 4 серии по 10 повторения на ръка.
1386607menshealth.com
4. Вземете 2 пудовки и се наведете на пред. Както са ви изпънати ръцете на долу я сгънете от лактите и по този начин издърпайте пудовката на горе. Направете първо с едната ръка, после с другата ръка и накрая с двете ръце едновременно. Това е 1 повторение. Направете 4 серии по 10 повторения.
1386606menshealth.com
5. Вземете пудовка и паднете на колене. Ръката, която държи пудовката трябва да е изпъната на горе и вие се изправете като първо застанете на едно коляно, а после се изправите. Ръката трябва да стои вдигната.

1386604menshealth.com

Вижте още: Перфектният гръб за 1 месец.

Вижте още: Street fitness за начинаещи.

Вижте още: Тренировка за изгаряне на скритата мазнина.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април