Прогони шкембето с: Бърпи с лицева опора

Ликувайте, ще става все по-страшно
Прогони шкембето с: Бърпи с лицева опора

Ясно ми е, че всеки от вас е супер зает с някакъв негов си, великденски бизнес, обаче аз трябва да напомня, че бонус калориите от цялата тази храна няма да се изпарят само, защото сте ръкомахали по-интензивно с вилицата. Тоест, вземете се в ръце, защото колкото повече увисва шкембето ви, толкова повече  се отдалечавате от плановете си за главозамайващо дефилиране по плажната ивица. 

Та, ако бърпито ви е накарало да се усмихвате замечтано, то тази негова вариация просто ще ви накара да се смеете от сърце. Да, това е вариация на бърпито, а не оригиналното упражнение, както много хора си мислят.

За да се забавлявате с нея, ще трябва да можете да правите поне 20-тина лицеви опори с хубава техника, което най-малкото ще рече, че не се чупите в кръста и задникът ви не провисва надолу след третото повторение. Имайте предвид, че когато нещата се изпълняват в условията на умора и бъде добавен факторът скорост, тогава понятието "хубава техника" може много бързо да се изопачи до неузнаваемост.

Затова, бъдете внимателни и ако нещо ви заболи, по-добре се върнете към някое по-щадящо упражнение или към яденето на козунаци...

Тренировъчните протоколи (серии, повторения, почивки) ще бъдат същите като при класическото бърпи, затова си ги припомнете тук.

И условията на играта остават същите - снимайте се как тренирате и ни пуснете снимката или видеото си на стената или под формата на съобщение на фен-страницата ни във фейсбук и на 24 юни можете да станете горд собственик на дъмбел или пудовка. 

А, да - и не тренирайте на пълен стомах, стига да не ви се прави второ великденско почистване ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април