Правилата за фитнес и сваляне на килограми

Правилата за фитнес и сваляне на килограми

Опитвали ли сте се да свалите килограми без резултат. Или сте тренирали фитнес от много време без да постигнете това, което искате. Ето 5-те правила, които трябва да спазвате, ако искате да тренирате пълноценно във фитнеса.

Бъдете постоянни. Не спирайте да тренирате, дори и да не сте постигнали веднага резултатите. Почивките са хубаво нещо, но те не трябва да са повече от 2 дена. Защото по-дългата почивка връща мускулите на старото ниво и губите тренираност. Дори когато нямате мотивация тренирайте, спомнете си целите си и не се отказвайте.

Смесвайте упражненията. Сменяйте упражненията, защото тялото ви привиква към едни и същи упражнения. Също така сменяйте тренировъчната програма.

Следете числата. Направете си план за прием на калории и различни хранителни вещества и ги следете. Също така си изгответе тренировъчна програма и я спазвайте. Следете и свалянето на килограми. Числата са много важни при тренировките.

Размера има значение. Всеки иска да има големи мускули, но те трябва да се правят внимателно, защото неправилната тренировка може да доведе до травма.

Упражненията са навсякъде. Дори и да не можете да отидете на фитнес, тренирайте вкъщи или на лостове или където и да е, само трябва да сте постоянни.

Вижте още: 7-минутна тренировка за гърди в домашни условия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април