Още летни фитнес приключения

Айде на активната почивка!
Още летни фитнес приключения

Не се съмняваме, че молебенът за хубаво време, който спретнахме миналата седмица, е причина за покачването на температурите. Супер! Сега, когато получихме солидна доза слънце и вдъхновение, можем да продължим да планираме лятната си ваканция.

Да припомним: ще открием топлия сезон с горещи танци, водни приключения и прохладни планински преходи. Звучи добре, нали? Все пак цялата в тази картина определено липсва нещо!  

Колелото, разбира се.

Не се тревожете, задължително ще го включим в активната си почивка, грижовно закачено отзад на багажника на колата. Защото не познаваме по-евтин, по-забавен и по-еко начин за придвижване.

Като начинаещи колоездачи обаче, ще се върнем ето тук, за да си припомним някои сериозни правила в язденето на велосипед.

Подобно средство за транспорт ще ползваме и в морето. Наричат го водно колелоооо :) и редица холивудски звезди отслабват с него по време на луксозните си почивки.

Е, ние смятаме само да се забавляваме – далече сме от мисълта да поддържаме форма само с въртене на педалите.

Когато и това ни омръзне, ще скочим във водата и ще се развихрим в напрегнат гейм на "подводен" волейбол. Да, измислихме си и такъв.

Списъкът ни с амбициозни летни планове завършва със сутрешен джогинг по плажната ивица, комбиниран с кратка йога сесия в началото на деня.

Асаните и морският въздух действат страхотно събуждащо: опитайте и ще се уверите. 

Е, това е нашата лятна концепция. Ще споделите ли вашата?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май