Най-добрите упражнения за секси гърди

Дами, слагайте банските!
Най-добрите упражнения за секси гърди

В случай, че мечтаете за стегнат и добре оформен бюст е необходимо да спазвате всекидневно няколко простички съвета, които ще го запазят за дълго време.

- На първо място не се къпете с твърде топла вода, защото това ще подпомогне увисването им. Контрастните душове биха изиграли перфектна роля за запазването на красотата им.
- Второ, не си позволявайте лукса да излизате от вкъщи без сутиен и задължително използвайте спортни сутиени по време на тренировка, които допълнително ще ви предпазят от увисване. В случай, че сте от късметлийките, които имат огромен бюст, то ще ви се наложи да спите със сутиен, за да се предпазите от увисването им. И не забравяйте, че спането по корем не е препоръчително за бюста ви!
- Грижливо ги мажете с натурални масла, за да съхраните еластичността на кожата.

За да се сдобиете със стегнат и добре оформен бюст е необходимо да заложите и на правилните упражнения, които ще поддържат мускулатурата. Имайте предвид, че постоянството в това отношение е повече от задължително.

Предлагам ви 13 минути тренировка, благодарение на която ще се радвате на отлична визия и ще можете спокойно да сложите банският си костюм.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април