Най-добрите упражнения за мъжете

Най-добрите упражнения за мъжете

Колегите от списание "Менс хелт" са избрали най-добрите упражнения за всяка една от основните мускулните групи.

Бицепс. Седнете и вземете дъмбел, подпрете си ръката на бедрото и я изпънете на долу, като дъмбелът се опира в земята. Вдигайте дъмбела, така, че да се докосне до гърдите и отново го върнете до земята. Бъдете сигурни, че единственото движение е от ръката.

Гърди. Упражнението е познато като лежанка с дъмбели. Легнете на лежанката и вземете 2 дъмбела и започнете да ги вдигате с двете ръце едновременно.

Рамена. Застанете прави и вземете дъмбели във всяка ръка. Изпънете си ръката, като дъмбелът застане пред гърдите ви, след това ги вдигнете на горе без да си свивате ръката.

Гръб. Легнете на дюшек или на пейка и вземете дъмбел, като го вдигнете над вас и ръцете ви са изправени. След това с изпънати ръце свалете дъмбела зад вас и после го вдигнете отново до началната позиция.

Трицепс. Легнете на дюшек или на пейка и вземете дъмбел във всяка ръка. След това си изпънете ръцете над гърдите ви. След това сгънете ръцете от лактите, като дъмбелите падат зад главата ви и след това си вдигнете ръцете.

Бедра. Клекове. Добрите познати клекове са най-добрите упражнения за бедра.

Вижте още: Тази тренировка ще ви помогне да свалите килограми.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Вижте още: Чудовищна тренировка с дъмбел.

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април