Маряна е на 13 и бута 109 от лег

И е от Русия, естествено
Маряна е на 13 и бута 109 от лег

Не знам с какво се занимават 13-годишните момиченца в днешно време, но аз със сигурност не съм имал съученички, които са можели да ме вдигнат с една ръка. Вижте, в Русия положението със сигурност е било и все още е твърде различно.

На галено й казват Марианочка. Иначе се казва Маряна Наумова. Баща й е силов трибоец, а както знаем, крушата рядко пада много надалеч от дървото. На едно от състезанията, в което той участва, Маряна ляга на пейката и хваща празния лост (20 кг за незапознатите) и прави четири повторения като на шега. Оттогава почти не го пуска, само дисковете на него стават все повече и повече.

Преди около година се превръща в най-младата жена, избутала 70 килограма, което е около 1,5 пъти собственото й тегло. На провелото се в началото на месеца 22 издание на фестивала Arnold Classic Марианочка показва, че хич не си е губила времето, защото поставя нов рекорд от близо 109 килограма (240 паунда). Видеото от срещата се появи на канала на бодибилдърката Дана Лин Бейли, която е идол на малката рускиня и дори получава от нея една матрьошка след успешното повторение.

"Чувствам, че тялото ми се променя, докато държа щангата", казва Маряна, "Моите връстнички са дебели и имат целулит. Аз предпочитам да бъда красива и силна. Искам да бъда пример за другите деца".

 

Искате да бъдете като Маряна? Не искате да бъдете като Маряна? Няма значение. Ние ви искаме в нашата фейсбук страница, където има за всекиго по нещо :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април