Звезден фитнес пример: Ан Хатауей

Как спортува жената-котка?
Звезден фитнес пример: Ан Хатауей

Тъжно или не, малката принцеса на Холивуд порасна :) А ако все още си води дневник, може спокойно да напише в него: "Чувствам се успяла жена".

След поредица от участия в неангажиращи, романтични комедии, към днешна дата, на 29-годишната Хатауей й предстои да изиграе жената-котка в лентата "The Dark Knight Rises". Официалната премиера на високо бюджетната продукция се очаква в началото на следващата година.

Трябва да се съгласите с нас, че, облечена в черен, кожен костюм, страстно прилепнал към тялото й, Ан е една истинска екшън героиня...

Каква тайна се крие зад успешното й превъплъщение все пак? 

Тренировката

През последните седмици мис Хатауей спортува хипер активно, за да се сдобие с талия на секси, изкушаваща писана. Пет пъти седмично чаровницата изпълнява комплекс от упражнения с малки тежести за цялото тяло.

Освен това, поне три пъти в седмицата, тича по 30 минути, практикува йога и танцува редовно (минимум по половин час на ден). Между любимите й упражнения абсолютни фаворити все пак са подскокът-звезда и лицевите опори.

"Преди вярвах, че да си слаб е най-важното нещо", признава в интервю красавицата. "Днес съм на мнение, че трябва да си силен. Харесва ми да имам женствена фигура, но с добре оформени мускули", допълва тя.

Храната

За добро или лошо, съвсем наскоро актрисата "скъса" с вегетарианската диета, която следваше стриктно в продължение на цели 10 години. На този етап от живота си тя се старае да хапва само органично, качествено месо.

Всъщност, чувствителността й към редица храни (към млечни, например), я принуждава да търси разнообразие в менюто и да опитва различни продукти.

Признава, че се храни често, но в малки порции, щедро гарнирани с плодове и зеленчуци. А като една истинска жена-котка, редовно хапва риба. 

Имаме доброто предчувствие, че с участието си в новата лента, чаровницата отново ще ни изненада приятно :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 2
Подреди по: Най-нови
Най-стари
  • 2
    от Не е посочен | 08.08.2011 | 14:23
    хах :) Радвам се :)
  • 1
    от Не е посочен | 08.08.2011 | 14:16
    Тази става определено :)

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май