Звезден фитнес пример: Бионсе

Една жена, която иска да се чувства уверена, а не слаба
Звезден фитнес пример: Бионсе

Уверена, успешна и красива жена! Това е Бионсе и няма две мнения по този въпрос. Изпълнителката, която отпразнува вчера 32-годишния си рожден ден, изглежда повече от страхотно и има пълното право да попадне в рубриката ни "Звезден фитнес пример". Само година след като роди първото си детенце – очарователната Блу Айви Картър, съпругата на Джей Зи има фигура, достойна за възхищение.

Разбира се, Бионсе полага сериозни грижи, за да поддържа тялото, на което се радва в момента. Звездната мадама тренира редовно с личния си треньор Марко Борджес, който след раждането на Блу даже се настани в дома на звездното семейство, за да помага на певицата да влезе във форма.

Борджес е почитател на онези програми, при които се тренират максимален брой мускулни групи, с цел спестяване на време. Точно това прави и Бионсе – по време на сесиите натоварва всяка част от себе си качествено и резултатите не закъсняват. Изпълнителката разчита също и на интервално трениране, за да изгаря повече калории за по-малко време.

Дори когато е твърде ангажирана с професионални задачи, Бионсе винаги намира няколко свободни минути, за да изпълни онези движения, за които е сигурна, че ще повлияят върху енергоразхода ѝ: клекове, напади, планкове и др.

Тайното ѝ фитнес оръжие обаче са танците – те са тези, които я поддържат активна и които, едновременно с това, я забавляват и я карат да се чувства добре. Музиката е другият ѝ помощник в тренирането. "Мога да си пусна някое готино парче и да правя бицепсово сгъване с 2-килограмови тежести по време на цялата песен", признава в едно свое интервю чаровницата.

1031844Guliver/Getty Images

Освен всичко друго, Бионсе е реалист. Дава си сметка, че не е надарена с гени, които ще ѝ позволят да изглежда добре без да полага нужните усилия за това. И още: признава, че не иска да е слаба, а да се чувства уверена и комфортно в кожата си.

Относно храненето, пробвала е различни хранителни режими, включително и детокс програма. За последната признава, че има и по-здравословни начини да поддържаш оптимално тегло. Така че днес се старае да хапва балансирано и в менюто ѝ да не липсват ценни нутриенти. От време на време си позволява да се изкуши с някое любимо лакомство.

Пожелаваме ѝ да продължава в същия дух и да ни радва с фитнес постижения. А ако споделяте симпатиите ни към изпълнителката, елате във фейсбук, за да си направим един фен-клуб в нейна чест. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април