Happy hands*

Да подарим на ръцете си едно чудно упражнение
Happy hands*

Най-важното

Под коленете сложете допълнителна постелка, за да им осигурите максимален комфорт. 

Вече имахме възможността да ви споделим (тук и тук), че страшно обичаме крачетата си. Затова всеки път намираме разнообразни начини да се погрижим за тях подобаващо. Забравихме да споменем обаче, че се кефим също и на ръцете си. Че как иначе – ползваме ги ежедневно. Те са нашите неизменни помощници в създаването на интересни материали.

Е, признаваме си, че не ги глезим толкова често, колкото ни се иска, но все пак го правим. Как? Ами, от време на време им причиняваме различни спа процедури или просто ги оставяме да си починат – по възможност далечеее от клавиатурата.

А понякога, когато са в настроение, ги караме да изпълняват едно супер готино упражнение, което ги прави щастливи и доволни. 

Та, ако и вие искате да сторите нещо хубаво за ръчичките си, ето как може да им се отблагодарите:

  • Застанете на четири лапи. Спокойно, няма да ви караме да пълзите, макар че и това може да бъде приятно понякога. Ръцете трябва да се намират директно под раменете. Не се изгърбвайте и нека позицията на гърба остане неутрална.
  • Сега внимание: поставете едната длан така, че вътрешната част на китката да сочи напред, а пръстите и лакътят да са обърнати към тялото. Сигурни сме, че не можете да си представите, че ръката ви е способна на подобна ротация, нали? Е, тогава надникнете тук, за да видите, че няма невъзможни неща. 
  • А когато сте готови с наместването, леко се изтегнете назад, в опит сякаш да приближите дупето към петите. Браво! Останете така за няколко секунди и след това се върнете в изходна позиция. После сменете ръцете и действайте по същия начин.

Ами, това е. Сега, убедени сме, горните ви крайници вече са в добро настроение. Що се отнася до нашите, те се чувстват просто перфектно. Доказателството е, че пръстите ни отново тракат по клавиатурата ожесточено ;) 

Happy hands* – "щастливи ръце", в буквален превод от английски език. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април