С любов към fitwell колегата

Хваща те за ушите и те извежда на разходка
С любов към fitwell колегата

Скъпи офис-събратя! Хайде, да си го признаем: хич не живеем здравословно. Каквото и колкото и да спортуваме, трудно можем да компенсираме на 100% осемчасовия престой на стола. Очите ни стават на "топчета" в края на деня, независимо от високата протекция, която ни осигуряват очилата. Въздухът, който дишаме в затворените помещения, никога не стига, а чистотата му изобщо не е тема за обсъждане. Да не говорим, че рядко ни се отдава възможност да флиртуваме със слънцето.

Разбира се, не бива да се отчайваме. Напротив. Длъжни сме да продължаваме да се грижим за себе си с двойна сила. Нещо повече, по-"здравословните" измежду нас трябва да подкрепят по-несериозните и, както се казва, да ни водят по пътя. Нещо като в килийно училище :)

Още сега трябва да благодарим на този от съседното бюро, че е досадно упорит и ежедневно подлага под съмнение добрите ни хранителни навици. Че редовно ни мъкне със себе си на обяд. На разходка. На водопой :) Показва ни различни упражнения, разтягания, методи за релаксация, дишане и т.н. Често ни измъква от Сатурновата дупка точно когато си мислим, че сме погребани завинаги в нея.

Някак си, покрай него и заради него, ставаме по-здрави. Чувстваме се по-добре, по-енергизирани, с повече тонус. По-силни.

Сигурна съм, че и във вашия офис се подвизава подобен типаж. Съветът ми е да се възползвате на макс от присъствието му, няма да съжалявате.

Само припомням, че фен-страницата ни е на ваше разположение – може да похвалите, а и да се оплачете от ваш колега на спокойствие. Обещаваме да сме дискретни :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април