3 известни българки, които ще ви вдъхновят

За спорт, разбира се
3 известни българки, които ще ви вдъхновят

Много често ви даваме примери с известни холивудски звезди и техните тренировки. По този начин се надяваме да ви мотивираме за нови и по-добри атлетически постижения.

Днес ще погледнем към родните красавици, които разчитат на спорт, спорт и много сериозен... спорт, за да изглеждат винаги зашеметяващо. Това са три от най-спортните известни мацки в България, на които има за какво да завиждаме, но и има на какво да ни научат.

Ето ги:

Анн Джи – R&B изпълнител, фитнес модел1019413www.facebook.com

Мис фитнес България не просто спортува през свободното си време, тя спортува през почти цялото си време. Анн Джи е печелила редица престижни фитнес конкурси по целия свят с перфектното си тяло. Ясно е, че в такава форма не се влиза за ден или два тренировки, но ако искате поне да се доближите до идеалната фигура на певицата, решението е ясно – фитнес. Вижте още снимки на Анн Джи в галерията.

Биляна Йотовска – модел, Мис дупе 20091019416www.facebook.com

Биляна Йотовска напоследък отнесе много критики от хора, които смятат, че е прекалила с фитнеса и тялото й е изгубило женствените си извивки. Самата тя обаче споделя, че сега се харесва повече от всякога и не смята да променя режима си на тренировки занапред. Припомняме, че Биляна е майка на едно дете. След раждането красавицата се сдоби с още по-добра форма, отколко преди това. Можем само да я поздравим и да се насладим на няколко нейни снимки в галерията.

Лияна – певица1019410www.facebook.com

Поп фолкът не е голямата ни любов, но пък защо да не дадем хубав пример с една от представителките му?  Певицата Лияна поддържа формата си с много часове във фитнеса и с още повече часове бягане сред природата. Самата тя споделя, че няма сутрин, в която да не стане в 6:30 и да не избяга разстояние между 10 и 15 км. След това продължава заниманията си в залата. По фигурата на Лияна си личи, че това е правият път, така че последвайте го. Още снимки на певицата има в нашата галерия.

Ако постигнете завидните резултати на тези дами, ни се похвалете във фейсбук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април