Тайните на V коремната преса

Тайните на V коремната преса

Най-важното

Това е едно от най-добрите упражнения за коремна преса. То ще ви помогне да заздравите пресата си, да я оформите и да намалите мазнините. V пресата е упражнението, което обхваща най-много мускули от всички упражнения за коремна преса.

Освен това V коремната преса ви помага да стегнете и бедрата. Те също се натоварват при тази тренировка, защото при вдигането на краката и те се натоварват и изгаряте калории. За сравнение, 20 повторения от тази коремна преса ще ви помогне да изгорите двойно повече калории от другите упражнения за коремна преса, които можете да направите. Това е добро доказателство да добавите това упражнения към тренировъчната ви програма за коремна преса.

Но как всъщност се прави тази коремна преса. Легнете по гръб като си изпънете краката на пред и ръцете зад главата. Едновременно ги вдигнете, като точно над гърдите трябва да ги допрете и да ги върнете на зад, но не трябва да докосват земята. По този начин коремните ви мускули ще са постоянно в напрежение и ще се натоварят по най-добрия начин.    
1390856Womensfitness
На тази снимка ще видите кои мускули се натоварват от това упражнение. В синьо са мускулите, които се натоварват най-много от това упражнение, а в жълто са мускулите, които също се натоварват, но не пада върху тях цялото натоварване.

Вижте и видео, което ще ви покаже точно как трябва да се направи тази коремна преса. А след това бързо се мотивирайте и направете това упражнение и ще видите колко бързо ще ви помогне да придобиете мечтаното коремче.

Вижте още: Предизвикателство за перфектни плочки.

Вижте още: Тренировка за коремна преса.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март