По следите на изгубената зима

Един филмов проект, посветен на зимната планина и на всички хора, които намират хармонията там горе
По следите на изгубената зима

До началото на тази година се говореше, че истинската зима е изгубена. Поизгубили се бяха и някои от най-хубавите неща, които свързваме с нея. И без това сложни чуждестранни думички като фрийрайд, фрийстайл и беккънтри започваха да звучат все по-непознато.

Но тя най-накрая дойде. Видяхте я вие, видях я и аз. Едни хора обаче я видяха най-добре от всички и я съхраниха в цялата й динамика. "Изгубената зима" е филм за снега, за карането извън пистите, за българската природа в цялото й зимно величие и необятност. Един филм за хората, които не виреят добре на ниска надморска височина и за които гравитацията работи в противоположна посока.

Той е заснет от операторите Никола Плъков, Стоил Димитров и Емануил Емануилов, като последните двама са и продуценти на проекта. Героите в изгубената зимна приказка са Валери Пелтеков, Борис Първанов, Красимир Томов, Божана Чалъкова, Георги Пелтеков, Виктор Троянов, Тодор Бояджиев, Константин Карадинков, Никола Манолов и други. Всичките тези имена може и да не ви говорят много, но следните кадри определено ще ви прошепнат една-две думи на правилния език*:

Знам, че искате още и затова ще ви кажа къде и кога можете да си го получите. Премиерата на филма ще се състои на 09.11.2012г., петък в Аула "Максима" на Университета по архитектура, строителство и геодезия (бивш ВИАС). Прожекцията започва в 19:30 часа и достъпът до нея ще ви струва точно 8 лв. Повече информация за предварителната продажба на билети ще можете да получите съвсем скоро на страницата на на събитието във фейсбук.

Направете услуга на безсмъртната си душа и я заведете там преди началото на новия сезон!

 

* Парчето от трейлъра също е правилно и принадлежи на българите от Mental Architects. Казва се We Shall Make Each Other

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април