Повдигни дупето

3 упражнения за секси задни части!
Повдигни дупето

Повдигнете и укрепете дупето и гърба с 3 елементарни упражнения, които ще подобрят стойката на тялото ви и в същото време ще се сдобиете със секси дупе.

Всичко от което се нуждаете е 15 минути свободно време и под, на който да легнете.

1. За здрав гръб, стегнато дупе и красиви бедра

Легнете на пода по гръб с ръце поставени до тялото. Краката ги свийте в коленете, така че стъпалата да са максимално близо дупето. Стегнете дупето, бедрата и стомаха и повдигнете дупето и торса, така че единствената ви упора да са стъпалата и врата, а и да получите права линия. Задръжте в тази позиция за няколко секунди, след което спуснете тялото отново на пода. Повторете 15-20 пъти.

Направете го по-трудно

В задържаната от вас позиция повдигнете левия си крак изпънат нагоре към тавана, така че единствената ви упора да е на врата, стъпалото на десния крак и ръцете. Започнете да повдигате и спускате дупето и тялото поне 15-20 пъти, след което сменете и повторете същото упражнение с десния крак.

1558298Thinkstock/Guliver

2. За издължени крака и стегнато дупе

Легнете по гръб и поставете ръцете до тялото, така че дланите да съм към пода. Краката съберете един до друг в изпъната позиция. Стегнете корема, краката и гърба и повдигнете краката нагоре с цел да направите свещ. Необходимо е да се получи като помпа, за да можете леко да вдигате краката и дупето нагоре и след което плавно да спускате към земята. Единствената ви опора ще са ръцете и врата, така че можете от време на време да придържате кръста с ръце, но не през цялото време. Направете 15-20 пъти.

3. За крака, дупе и прасци

Коленичете на пода в поза като куче. Изправете гърба, така че да е в една права. Стегнете коремните мускули. Опънете десния крак встрани. Повдигнете крака си право нагоре като свиете долната част на крака към бедрото. След което спуснете към пода. Повторете това движение – първо с единия крак, после с другия 15-20 пъти.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март