Кръговата тренировка за изгаряне на над 800 калории

Кръговата тренировка за изгаряне на над 800 калории

Най-важното

Време е отново да тренираме. Този път ще тренираме за отслабване. Тази кръгова тренировка ще ви позволи да изгорите над 800 калории, а продължителността на тренировката е едва 45 минути. Тя е съставена от 3 отделни части.

1-ва част. Тя е съставена от 4 упражнения. Направете 10-12 повторения от всяко упражнение и след това започнете следващото без почивка. Като направите 4-те упражнения, почивката ви е 60 секунди, през която трябва да правите подскоци на въже. Направете 4 рунда от тази тренировка.

Клек с дъмбели.

Вдигане на дъмбели над глава. Застанете прави и хванете дъмбелите на нивото на гърдите ви. После без да си сгъвате ръцете, вдигнете дъмбелите над главата ви и след това ги върнете в стартово положение.

Румънска мъртва тяга. Направете упражнението, както е показано на снимката.
1393991mensfitness.com
Наведете се и хванете дъмбели. Сгъвайте ги към вас, без да променяте стойката си.
1393989mensfitness.com
2-ра част. Почивката след първата част е 2 минути. Трябва да направите 20 повторения от всяко упражнение. Почивката след края на рунда е 2 минути скачане на въже, а между упражненията няма почивка.

Напади с дъмбели.

Подскоци с високо повдигане на колената към гърдите.

Набирания.

Лицева опора.

3-та част. Почивката след 2-рата част е 3 минути. Направете по 60 секунди от всяко упражнение, без почивка между упражненията. След завъртането на упражненията имате 90 секунди почивка, през която трябва да скачате на въже.

Застанете на 1 крак, а  с другия ритайте на пред и на горе и се стремете с ръката да го достигнете. Направете 30 секунди на единия крак и 30 секунди на другия крак.
1393990mensfitness.com
Боксова коремна преса. Легнете да правите коремна преса и с всяко изправяне удряйте на пред, подобно на боксьорите.

Клек-подскок.

Подскок-лицева опора.

Вижте още: Да подобрим тренировката си.

Вижте още: Тренировка за здраво сърце.

Вижте още: Перфектната кардио тренировка

Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април