Жена свали 15 килограма и направи мечтаното си тяло

Джанин Дардън за 1 година премина през различни превратности на живота. Тя е плувкиня и редовно спортува, когато по време на почивка в Аруба изведнъж тялото и се сковава и тя започва да се дави. На близо няма никой и тя се бори с водата, която покрива главата си. Тъкмо, когато си е мислила, че това е краят, на помощ се притича друг плажуващ, който спасява живота й. Това е голям шок за нея, защото тя е перфектна плувкиня и редовно спортува.

Когато се връща в родния си град Орландо, тя отива на доктор, който и казва шокираща новина - едната от артериите й е запушена, което е предизвикало това схващане. Докторите й казали, че ако не се подложи веднага на операция има огромна вероятност от сърдечен удар.

След това животът й се променя, възстановяването от операцията е тежко и тя изпада в депресия. Бързо качва килограми, като достига до 70 килограма, които са много за високата едва 155 сантиметра Джанин. Нейният индекс на телесна мазнина надвишава 30%, което е опасно, защото може да й се появи ново запушване на артериите. Тогава тя отново се захваща да тренира, за да върне атлетичното си тяло.

Само за 2 месеца тя изчистила всички мазнини и натрупала мускули, като теглото й вече е 55 килограма, а индексът на мазнини 19%. Нейните съвети към всички трениращи са да пиете много течности докато тренирате, да се храните здравословно и да сте винаги мотивирани.

Вижте още: Мъж свали 45кг и качи мускулна маса.

Прочетете още: 3 съвета, които ще ви направят по-силни.

Прочетете още: Правилата за фитнес и сваляне на килограми.

Вижте една невероятна трансформация.


Ако тази статия ви е харесала, дайте един лайк на страницата ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/FitWell.bg?fref=ts

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април