Браво! Памела Андерсън пробяга маратона в Ню Йорк

Бившата спасителка се включи в престижното състезание и финишира за 5 часа и 41 минути
Браво! Памела Андерсън пробяга маратона в Ню Йорк

Рано тази година Памела Андерсън обяви в публичното пространство, че има сериозни намерения да участва в прочутия нюйоркски маратон. И не излъга, направи го :) Вчера неостаряващият секс символ пресече финиш лентата при Сентрал парк за време от 5 часа и 41 минути, което си е постижение, откъдето и да го погледнете.

Интересното е, че, както признава самата Пам, тя никога не е била фен на тичането и определено не е бегачка. Това обяснява защо мнозина се съмняваха, че наистина ще изпълни заканата си.

Андерсън обаче не беше сама в изпитанието, ами тича рамо до рамо до брат си Гери, на когото горещо благодари за подкрепата в социалната мрежа Туитър. Пак там, преди броени часове Памела качи снимка и от своето мъчително възстановяване след състезанието. Просната на леглото с две торби лед върху коляното и горе на бедрото, мадамата изглежда повече от изтощена. До нея могат да се видят и спасителна фитнес ролка, книга и дистанционно за телевизор. Можете да си представите колко ѝ е тежко:

1094132Pamela Anderson/Twitter

Въпреки че вероятно тялото ѝ дълго ще помни приключението, бившата спасителка на плажа има пълното право да се гордее със себе си. С участието си тя, заедно с останалите състезатели, допринесе за събирането на близо 76 000 долара за благотворителната организация J/P Haitian Relief Organization, чиято основна цел е да спасява животи и да стартира програми за подпомагане на Карибите, жестоко опустошени по време на земетресението от 2010-та.

Иначе, в тазгодишното издание на маратона в Ню Йорк, дълъг общо 42 километра, се включиха рекорден брой хора – 50 740. Шампиони в състезанието станаха Джофри Мутай (при мъжете) и Приско Джетпо (при жените) от Кения.

Събитието премина без произшествия и инциденти, при строги мерки за сигурност, предприети от американските власти.

Личните ни изводи са, че щом Памела Андерсън успя, значи и ние можем :) Още от утре започваме да се подготвяме за продължително бягане. А ако имате някакви добри съвети за нас, не се колебайте да ни ги пращате по всяко време на денонощието.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май