Много приятен масаж за лице и врат

Сигурни сме, че искате да си го причините
Много приятен масаж за лице и врат
inm

Най-важното

Правете масажа пред огледалото на предварително почистено с памучен тампон лице. Сами разбирате, че ако кожата е мръсна, разтривайки я, има опасност да ѝ причините  доста щети. 

Може да не си давате сметка, но точно сега (а и в много други моменти) се нуждаете силно от масаж ;) Ако няма кой да ви разтрие качествено, ще се наложи да се справите сами с тази задача.

А за да сме ви полезни, ще ви покажем как да си спретнете една наистина приятна спа процедура.

За целта, ще трябва най-напред да си приготвите масажно олио, разбира се. Необходими са ви следните продукти:

  • 2 капки етерично масло от лавандула
  • 2 капки етерично масло от лайка
  • 2 капки етерично масло от роза

Та, смесете съставките в подходящ съд и ги разбъркайте прилично. Сега сложете няколко капки от току-що приготвения продукт върху дланите и започнете да масажирате врата с която ръка ви е по-удобно. Тук трябва да разтривате нежно, няма нужда от твърде много стискане.  

Продължете към лицето. Приложете повдигащи кожата и много внимателни движения – в никакъв случай не трябва да разпъвате и мачкате външната обвивка.

Когато стигнете до веждите, пощипете ги по цялата им дължина няколко пъти (ще ви стане адски приятно), а после натиснете леко костта под очите. В областта на зрителния си орган приложете и кръгови движения. Ох, да, много е хубаво...

Пробвайте, няма да съжалявате изобщо : ) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май