Самочувствието е тайната за по-добър секс

Обичайте се такива каквито сте, за да ви обикнат и другите!
Самочувствието е тайната за по-добър секс

Искате ли да сте секси, харесвана и популярна сред мъжете, то трябва на всяка цена да узнаете за онези женски тайни, които ще ви превърнат в най-желания обект от противоположния пол.

На първо място имайте предвид, че сигурната жена излъчва: вътрешна сила и независимост – качества, които мъжете уважават, особено ако се комбинира с женственост, тайнственост и сигнали, че евентуално сте заинтересовани от вниманието, което ви се оказва.

Ето и 6-те стъпки, които ще ви помогнат да придобиете самочувствие и да се чувствате секси и желана според системата изготвена от системата на TC North.

1594142Thinkstock/Guliver

Стъпка 1:

Запомнете, че едно време сте били уверени и със самочувствие! Най-вероятно пазите подобен спомен от детството или друг момент от израстването си. Важно е  да извикате този миг от съзнателния си живот и да го използвате на 100%. Самочувствие можете да придобиете от социална дейност, любимо хоби, игра или благодарение на свое хоби, в което имате дълбоки интереси. Говорете и правете нещата свързани с интересите ви с увереност, защото така самочувствието ви ще се възвърне за всичко касаещо вас самите в рамките на 10 дена.

Стъпка 2:
Записвайте си в дневник всяка ситуация, в която сте се чувствала уверена, красива и желана. Опитайте да си спомните подробности, които биха ви вдъхнали увереност в друг момент, за да можете да постигнете същия резултат. Имайте предвид, че апетита идва с яденето, което от своя страна ще ви помогне да придобивате все повече самочувствие и вътрешна увереност при всякакви обстоятелства.

Стъпка 3:
Стремете се да окуражавате сами себе си при всеки малък успех, който постигате. Опитайте се да практикувате увереността си с помощта на други хора. На първо време с член от семейството, след което с близка приятелка и най-накрая с мъж, който считате за близък. Увереност проявявайте при обсъждането на конкретни въпроси, които дискутирате с един или повече хора.

Стъпка 4:
Преповтаряйте и практикувайте непрекъснато стъпка 1 и 2, за да придобиете увереност, когато попаднете в нова и непозната за вас среда, в която се притеснявате да изразявате мислите и личната си позиция.

Стъпка 5:
Повтаряйте първите 2 стъпки по нов начин всеки ден, за да затвърдите придобитите от вас усещания.

Стъпка 6:
Не губете увереността си, дори и когато получавате критики от заобикалящите ви! Важното в този случай е да приемете спокойно забележките и да ги използвате в своя ползва. Имайте предвид, че човек се учи от собствените си грешки, особено когато е с помощта на другите. По този начин няма да чувствате дискомфорт или неудобство, когато не сте допуснали неволна грешка.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май