Пролет във връзката

Събудете чувствата, не е трудно ;)
Пролет във връзката

Когато бях по-малка, вярвах, че любовта между двама души е с дълъг срок на годност. Че, независимо от продължителността на съвместното им съжителство, никога не свърша. Обратното - с времето даже става по-силна.

Днес съм абсолютно сигурна, че е така. Любовният огън може да гори цял живот, стига да се поддържа от време на време. Да се подклажда периодично. Да се пази от дъжд, сняг, вятър и мечки.

А с всички тези поетични метафори искам да кажа само едно: ако редовно се грижите за връзката си, тя ще е успешна и ще ви радва много. Зависи само от вас и от никой друг. И понеже пролетта е страхотен сезон за възраждане на любовните отношения, ще ви дам три идеи-съчки за спретване на ярък и буен интимен пламък.

Лимонада, лимонада! 

Не се шегувам, не, направете си такава и всичко ще е наред. Освен, че е вкусна, слънчевата напитка ще ви зареди с енергия и добро настроение. Същите са крайно необходими в съвместното съжителство. Трябват ви и в сексуалните приключения.

Ако пък не знаете как точно да забъркате лимонада на любимия човек, надникнете тук, където ще откриете забавен списък с инструкции по приготвянето ѝ.

Боси в парка

inm.comЕ, да, в градски условия е наистина много трудно да се намерят зелени и тучни полянки, предлагащи добри възможности за босоного ходене. И все пак. Има достатъчно. Има за всички. 

Та, съветвам ви през почивните дни (ако не можете по-рано) да си организирате мързеливо парк приключение. Може да го превърнете в пикник, ако искате. Или в игра на федербал. Както решите.

Събуйте обувките. Съблечете грижите. Порадвайте се на половинката си и на слънцето, което гали лицето ви. И любовта ще дойде сама, ще видите. Даже ще доведе приятелки – нежността и романтиката ;)

По изгрев

Поне веднъж в седмицата станете по едно и също време и посрещнете началото на деня, усмихнете му се. Направете си закуска, може да я хапнете в леглото. Не бързайте. Имате толкова много време пред себе си да се насладите един на друг – цял един живот (без да броим преражданията).

Досещате се, че това е съвсем миниатюрна част от нещата, които може да направите за любовния си живот. Другото го оставям на вашето въображение и креативност

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април