Най-романтичната целувка

Изцяло... вашата
Най-романтичната целувка

Сантиментално или не, наскоро участвахме във фото-конкурс за най-романтична целувка (не ни се смейте, молим ви!). Какво стана ли? Ами, не го спечелихме, въпреки  вътрешното ни убеждение, че безспорно заслужаваме този приз.

Цялата истина обаче е, че конкуренцията бе адски силна. Всъщност, в състезанието се включиха страшно много двойки с най-качествените си и вдъхновяващи целувки. Влюбени устни на розов фон и пухкави облачета. В океана. На сватбата. Под моста. Зад дивана. През пустинята. На кон! Във въздуха... Всякакви ;) 

Признаваме си, че с интерес разгледахме всички снимки, а някои от тях ни впечатлиха до дъното на душата ни.

Дали съжаляваме, че и този път не бяхме измежду имената на победителите? Всъщност, не. Защото все пак конкурсът ни накара да се сетим за това колко хубава проява на обич и внимание може да бъде целуването.

В крайна сметка, няма особено значение защо го правим, въпреки че ако ви е любопитно, може да надникнете тук. По-важното, всъщност, е как го правим – със страст, нежност или романтика. Именно те превръщат обикновения физически акт  в... приказка, която даже няма нужда от допълнително фотошопиране, за да изглежда перфектна.

Не ни остава друго, освен да ви посъветваме да се целувате по-често, може и в обикновена домашна среда. А за да ви вдъхновим, влезте в галерията и вижте кои са печелившите в нашия символичен, набързо спретнат, фото-конкурс :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април