Интимността в калории

Изразходени обаче :)
Интимността в калории

Вижте, и на нас ни се иска да отслабваме само със секс, ама, уви – не става. Въпреки това, интимните приключения могат да минат за форма на физическа активност. Такава са, няма майтап. И въпреки че с тях, поне по наше мнение, не се извайва кой знае каква фигура, все пак те могат да допринесат за енергоразхода и да ни осигурят качествено раздвижване.

А ако се чудите колко калории бихте могли да изгорите в обичане, нека ви запознаем с няколко цифри. Признаваме си, че не можем да гарантираме на100% за тяхната достоверност, но... Току-виж се оказали верни :)

Целуването, дами и господа, може да ви помогне да унищожите 68 калории за един час. Нещо повече, ако вложите максимална страст и разпаленост в сливането на устни, даже бихте могли да се преборите за 90. Тъй че не се лигавете, действайте малко по-мащабно в мляс-мляс приключението.

А знаете ли, че разсъбличането на партньора също повлиява на енергоразхода? Ето, вече знаете. Е, тук става въпрос само за общо 8-10 изгорени калории, но по-добре толкова, отколкото нищо. Едно смешно изследване дори посочва, че ако мъжът се опита да свали сутиена на половинката си с уста, тогава го очакват цели 80 калории минус. Стриптийзът е другият ви коз в поддържането на добра форма. Колкото по-продължителен е той, толкова по-добре.

80 калории минус ще ви донесе и едночасовото масажиране на партньора. Вложете повече усилие и желание в размачкването и резултатите и за двамата ще бъдат добри. Ако ви мързи, приложете ей този прекрасен масаж за ръце – и той ще ви свърши добра работа.

1028658Thinkstock/Guliver

Смятаме да ви оставим да осмислите информацията. Съвсем скоро ще ви предложим нова. Дотогава елате във фейсбук, за да си поговорим по-подробно по темата.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.