Горещи идеи за Нея: бельото

Едно неприлично секси предложение за справяне с минусови температури
Горещи идеи за Нея: бельото

Добре, имаме универсално решение за справяне с минусовите температури – едно бързо нажежаване на интимната атмосфера с подходящото... бельо.

Вярно е, че мъжете по-малко обръщат внимание на визията на своето, но пък винаги забелязват това на своята любима. Така че първо ще отправим неприлично предложение на дамите с помощта на магьосниците от американския бранд Victoria's Secret. Последните са известни с изключително горещите си идеи, които, по наше мнение, лесно биха възпламенили дори спалнята на Ледената кралица...

Victoria's SecretСвети Валентин-ската колекция на популярния бранд е поредното им изкушние не само за представителите на силния пол. Жените също ще я оценят подобаващо, защото няма нищо по-секси от това да знаеш, че под дрехите си "криеш" нещо ултра съблазнително ;)

Клиентите могат да избират бельо според настроението си в момента – с усещане за сексапил, романтика, замечтаност, флирт или лукс. Така дори мъжете ще се ориентират по-лесно, ако решат да правят подаръци.

Творенията на Victoria's Secret са известни с качеството и комфорта си, които предлагат на достъпна цена. В тях умело се смесват естествени с изкуствени, но приятни на допир, материи, както и дантела и закачливи детайли с функционални решения.

Съблазнителните им идеи пък се визуализират от едни от най-красивите жени на света – Ангелите, сред които в момента са красавиците Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Миранда Кър, Кандис Суанепул и др.

За съжаление, брандът няма магазини в България, но доставя до тук онлайн поръчки. При това целогодишно – дори да не си харесате нищо от тематичната колекция (част от която може да видите в галерията), на сайта има ужасно много еротични идеи...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май