Секс игри: Любов по френски

Червено червило, капка Шанел, чаша вино и... сте там
Секс игри: Любов по френски

Бонжур! О не, не – няма да си говорим за революции, жандармеристи или Наполеон. Въпреки че, в известна степен, ще се доближим до революционните тематики, но в един друг аспект.

Предлагаме ви едно мислено пътешествие към града на класическите (еротични) сценарии. Там, където романтиката никога не спи, а любовта се консумира свободно. Париж...

Започнахте ли да си го представяте? Запазете това чувство в съзнанието си, защото малко по-късно може и да ви потрябва. Дотогава обаче се отдайте на мечтателен прочит и сглобяване на сладострастни идеи, като:

inm.comВ някоя хладна вечер, по парижки хладна, организирайте едно по-различно преживяване за вас и партньора/ката ви. Усамотете се и поговорете за всичко френско, което ви дойде наум, на чаша ароматно вино, произведено именно в Страната на петлите. Момичета, червеното червило е задължително! И парфюмът също - колкото по-близък до Шанел, толкова по-секси ;)

Ще се радвате на извънредна интимност, ако предварително сте обогатили речника си и в точния момент прошепнете нещо секси на френски. "Voulez-vous coucher avec moi?"*, например, никога няма да излезе от мода. Освен това, върши невиждани чудеса!

И там някъде, потопени в тази атмосфера, в която идеите като че ли се раждат по-бързо или умират незабавно, ако не са достойни за живот, се срещате очи в очи. С любовта и ласките. 

Истинското удоволствие е пред вас, затова не позволявайте да ви се изплъзне между пръстите.

Неутолими френски целувки, ефирно бельо в стил Мулен Руж и задължителния музикален фон...

Чудесна увертюра, нали? Продължението зависи от личното ви настроение и въображение, но ние ви съветваме да не поставяте граници на фантазията си, напротив. Отдайте се на мига докрай!

За да стане още по-пикантно, можете да включите и малко стриптийз. И да, това важи и за момчетата!

И накрая ви пожелаваме да преживеете Париж наживо, при това - по най-романтичния и страстен начин  :)

 

*от френски език, буквално "Би ли си легнал/а с мен?" (бел. ред.)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Ще минете ли на диета през есента?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври
Днес ще успеете да се отървете от професионалните си ангажименти. Напоследък те са толкова много, че от известно време насам дори не можете да си помислите за почивка. Денят обаче се очертава лишен от работни задължения. Възползвайте се и си...