Палава, гореща Коледа

Внимавайте да не попаднете в палавия списък на стареца...
Палава, гореща Коледа

Коледа заля с тържествена еуфория и нас. Запретнахме ръкави и сътворихме няколко домашни чудеса, за да изненадаме най-близките си. Не пропуснахме да посетим и някое и друго местенце, откъдето набавихме допълнителни подаръци. Оказа се, че коледната суета ни накара да правим всичко (посрещане на гости, трапези, подредби) на бързи обороти. С две думи, празнувахме активно! Празникът, накрая, обаче премина през нас като тайфун, без дори да ни благодари за обърнатото внимание.

Кого заблуждаваме? Организацията ни не бе така блестяща и, естествено, не протече толкова гладко. По простата причина, че никога не остава достатъчно време за тематични украси и внасяне на жизнерадост вкъщи. А относно празничната трапеза, обикновено възлагаме тази задача на останалите членове на семейството, които се развихрят като екип малки джуджета. Единственото, за което успяхме да съсредоточим вниманието си, разбира се, са коледните мъфини. Защото, когато става дума за сладкиши, нещата придобиват коренно различни еротични измерения. За целта, подходящи могат да се окажат и други тестени изделия, като курабии или кекс. И да, абсолютно вкарваме скрит подтекст с изброените. 

Сещате ли се кое е онова нещо, което може да направи въпросните вкусотии 200 пъти по-сладки? Отговорът не е само в правилното им поднасяне, въпреки че и тази част не бива да се подценява. Ще ви кажем – забъркването им. Тук всички дами, кулинарки или на чак такива, в съвсем оскъдно облекло (да се чете: ефирно бельо, токчета, секси коледна престилка и бижута) могат да вложат цялата си положителна енергия за направата на нещо... умопомрачително. Предполагаме, че иначе сладурчето ви не е особено ентусиазирано да участва в готварския процес, нали така? Е, обещаваме, че този път ще е различно. Накрая просто го попитайте кой е най-добрият готвач на света. Със сигурност няма да ви отвърне "Маминка!".

Нека не забравяме и традиционната баница с късмети. Може да придадете щипка пикантност към празничната вечеря, като надпишете късметчета с похотливи послания. Стискаме палци само свекъра да не изтегли печелившото парче...

inm.com

Още ли не сте украсили коледното дръвче? А какво чакате тогава? Аха, правилните насоки.

След като подберете желаните играчки, подготвите гирляндите, лампичките и останалите аксесоари, е време да включите и Снежанка в забавата. Увлечете партньорката си в уж невинно декориране на елхата. Всъщност, тя отдавна вече ще се е досетила какво ѝ кроите. И не, няма да се съпротивлява. Усамотете се в някое кътче, в близост до светещото дърво, или просто се отпуснете на пода под него. Оттук-насетне следват страстни целувки (и ласки) под коледния имел, затова спокойно може да пропуснете поставянето на звезда на върха на елхата.

Браво, ако продължавате така, със сигурност ще попаднете в палавия списък на белобрадия старец. От друга страна, може би точно това искате. Ах вие, похотливци такива!

Бъдете откровени пред себе си и признайте, че в отминаващата вече година не бяхте от най-послушните. И сега, съвсем естествено, не се надявате на прекалена щедрост от страна на лапландския дядо. Подаръци от сорта - белезници с пухче, пилон, звънче за секс - можете да намерите в едни други, специализирани магазини. Нали не очаквате наистина да ви ги спуснат през комина???

Освен това, най-сърдечно ви молим – не се шегувайте с коледния дух! Пуловерът с еленчета изобщо не е секси и с него няма как да повишите (значително) телесната температура на половинката си.

Бонус за момчета: мъжките чорапки с подобни мотиви също се явяват хладнокръвни убийци на страстта. Дамският им еквивалент обаче може да развълнува дори и зеленият сърдитко Гринч.

На финала, искаме да ви пожелаем несравними преживявания в оставащите дни до края на годината. Останете позитивни, топли един към друг (буквално и не само) и истински. Хармонизирайте и импровизирайте. Бъдете коледното чудо за човека, който ви изпепелява.

Весела Коледа. Весела секси Коледа! ;)

 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април