Устните ви издават

Изборът на цвят говори за личността
Устните ви издават

Устните са най-големите издайници на нежния пол без значение дали сте известна дама, холивудска звезда или сте позната сред приятелите и близките си, пише Daily Mail.

Според експертите червилото може да ви каже каква личност сте.

Например Дженифър Лопес обожава бордо нюанса, което говори за силен характер, докато Ема Стоун предпочита розовото, което от своя страна говори, че е трудна за разбиране.

Какво бихте избрали на първа среща – ярко червено червило или без червило?

Изборът ще каже много за вас, особено ако човека срещу вас умее да разчита подобен род сигнали или е попаднал по някакъв начин на книгата написана от известният моден психолог Карън Пайн.

Според известният моден гуру, който е абсолютно на ти с мислите на нежния пол – дамите имат нужда да общуват с избора на дрехи, грим, червило, прическа, поведение и дори жестове. Важното в случая е господата да са достатъчно прозорливи, за да разберат какво се крие зад всички тези сигнали.

Ето и 7-те най-популярни значения на избран цвят червило публикувани от Daily Mail:

1590834Thinkstock/Guliver


1. Ярко червено червило

Цветът се свързва със страстта, енергията и желанието за движение. Вие сте емоционална, уверена и сексуална жена. Наясно сте със своите чувства и предпочитания. За вас няма тайни или ако има, то лесно и бързо ги разгадавате без излишна загуба на време.

2. Fuschia - цикламено с наситен розов нюанс

Ако изберете този интензивен цвят, то това говори, че сте изключително отворени за разговор личности. Освен това издава вашата изисканост, уникалност и творческа настройка. Чарлийз Терон и Риана са сред почитателките на този наситен цвят.

3. Cerise - цикламено с наситен червен нюанс

1590968Thinkstock/Guliver

Според Карън Пайн този цвят е известен като нюанса на невинните, но по-интензивната му версия изпраща смесени послания на околните, за които това да е предупреждение да не се приближават.

4. Корал

Този цвят говори за игривото ви и ентусиазирано поведение. Въпреки това също така е сигнал, че сте изключително балансирани личности и знаете точно къде се намират границите. Според Карън Пайн слагайки такъв вид червило мислите активно за привличане на вниманието. Кораловите момичета са винаги забавни и са център на вниманието. Джесика Алба е ярка представителка и носителка на коралово червило.

5. Цвят бургундия

Винено червените устни издават сила, мистерия и потайност. Този цвят се използва от жени, за които е необходимо време, за да се опознаят добре. Дженифър Лопес е любителка на този цвят.

6. Пепел от рози

1590836Thinkstock/Guliver


Жените, които избират цвят охра или пепел от рози са уязвими, сериозни, имат желание да дадат много на околните, но и много какво да изгубят.

7. Без червило

Жените, които не слагат червило притежават открит и честен характер. Те не си падат по игрите и смело заявяват "Това съм аз, вземи ме, каквато съм". Една от най-ярките представителки на тези дами в Холивуд е Гуинет Полтроу.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април