Три изкусителни звездни визии за празниците

От три още по-изкусителни мадами
Три изкусителни звездни визии за празниците

Захванахме темата за празниците и няма пускане, мда :) По този повод, днес възнамеряваме да ви покажем три чудни звездни визии, които са супер подходящи за приближаващите коледни и новогодишни чествания. Накипрени като следващите мадами, лесно можете да се превърнете в център на вниманието.

Та, откраднете смело стилистичните решения на:

Ким Кардашиян

Виждате, че Ким е покрита цялата в златисто – идеален тоалет за новогодишната нощ, например. Тук дори имаме перфектно съчетаване с грима, което превръща Кардашиян в една заслужена кралица на красотата :) Припомняме, че след раждането на дъщеря си Норд Уест, звездната мадама положи неимоверни усилия да влезе във форма и резултатът е налице.

1137938Guliver/Getty Images

Ванеса Хъджънс

Изборът на Ванеса също никак не е лош. Макар и щедро разголен, вечерният тоалет на чаровницата е решен в класическия черен цвят, който си пасва с тържествеността на празниците. Макиажът на Хъджънс е нежен и подчертаваш красивите ѝ очи. Перфектно!

1137937Guliver/Getty Images

Фелисити Джоунс

Една от любимите ни актриси е като истинска Снежанка в бялата си, ефирна рокля. Акцентът тук са цикламените обувки, които закачливо комуникират с атмосферата на Коледа и Нова Година. Даваме отличен шест на Фелисити и за свободолюбивата и младежка прическа... 

1137935Guliver/Getty Images

Ами, това са днешните звездни предложения за стилистично преобразяване. Споделете: допадат ви или не съвсем? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април